1987gokce Ozlemmmmm Merhaba bende devlet hastanesine gidiyorum 16 haftaligiz oradan ogrenemedim maalesef belediyenin Polikliniğinde öğrendim.
Beyzaozefe KbraNaselik bende hep tuzlu eksi aserdim tatliyi hic yemedim cikolata bile ve benimde oglum olacak 😀💙
1987gokce Gonulsonmez nacizane tavsiyem kontrole girmeden önce çisiniz varsa yapmayin bir de tatlı birşeyler yiyin bu tavsiyeleri doktor verdi. Su içip yarım saat bekledik çünkü idrar kesesi dolunca bebek yukarı çıkıyormus 😊
Sedaby Gzmmhmmd hadi hayirli olsun gozunuz aydin ☺ Onlarin iyi oldugunu gormek bizi daha da iyi yapiyor
Cemoss KbraNaselik valla bende ogrenemedm hala 13+4 teyim hala ogrenemdm baska doktora gidicem gen e ogrenmek icin 😀
Nunu1 Minnosunannesi KbraNaselik bende 13.haftamda gittim 2 kere ikisinde de kıza benziyor dedi doktor ama net değil 16.haftayı bekliyorum bakalım hayırlısı ❤😃
EbruUslu Obiranne canım benımdw ılkı oglan 2. Hamıleyım bende farklı seyler yasıyorum benımde ıcıme kız doguyordu ama sızın bu yazınızdqn sonra bıraz umudum kırıldı😀
GkhanEbruzbay KbraNaselik 12+6 da öğrendim cinsiyeti Allah izin verirse ağustos 15 de Doğum gözüküyor %90 erkek dedi ☺
Alparslan KbraNaselik canım tatlı yemeyince erkek diyorlar😊 bende tatlı yiyemedim halada yemiyorum fazla migde bulanıyor 13 haftalıkken öğrendik cinsiyeti erkek dendi şuan 16 haftalığız😊 hala erkek degişmedi yani😊
YaSeEeeee Merhaba anneler biz 16 haftalığız 2 li testimiz de doktorumuz söylememişti netleşsin diye dün baktı bacakları açıktı yavrumun oğlumuz olacak inşallah baştan beride hep öyle hissetmiştim zaten 💙☺☺😍😍😍
Derya12 Masallah agustos annelerinin genelinde erkek bebis geliyor😻 Benimki ne acaba. Bende cok sevdigim tatlilari yiyemez oldum
YaSeEeeee Derya12 bende tatlı yiyemedim ilk 3 ay hatta yemek hiç yiyemedim kilo verdim falan şimdi artık azda olsa yiyebiliyorumm 🤨
Tubafatih Bende bugün gittim özele normalde 14+1 im ultrasonda 15 dim doktor göbek kordonu değilse %90 erkek dedi erkeğe benziyor dedi acaba değişirmi aranızda bu yüzdede olup değişen varmı