Cemoss KbraNaselik valla bende ogrenemedm hala 13+4 teyim hala ogrenemdm baska doktora gidicem gen e ogrenmek icin 😀
Nunu1 Minnosunannesi KbraNaselik bende 13.haftamda gittim 2 kere ikisinde de kıza benziyor dedi doktor ama net değil 16.haftayı bekliyorum bakalım hayırlısı ❤😃
EbruUslu Obiranne canım benımdw ılkı oglan 2. Hamıleyım bende farklı seyler yasıyorum benımde ıcıme kız doguyordu ama sızın bu yazınızdqn sonra bıraz umudum kırıldı😀
GkhanEbruzbay KbraNaselik 12+6 da öğrendim cinsiyeti Allah izin verirse ağustos 15 de Doğum gözüküyor %90 erkek dedi ☺
Alparslan KbraNaselik canım tatlı yemeyince erkek diyorlar😊 bende tatlı yiyemedim halada yemiyorum fazla migde bulanıyor 13 haftalıkken öğrendik cinsiyeti erkek dendi şuan 16 haftalığız😊 hala erkek degişmedi yani😊
YaSeEeeee Merhaba anneler biz 16 haftalığız 2 li testimiz de doktorumuz söylememişti netleşsin diye dün baktı bacakları açıktı yavrumun oğlumuz olacak inşallah baştan beride hep öyle hissetmiştim zaten 💙☺☺😍😍😍
Derya12 Masallah agustos annelerinin genelinde erkek bebis geliyor😻 Benimki ne acaba. Bende cok sevdigim tatlilari yiyemez oldum
YaSeEeeee Derya12 bende tatlı yiyemedim ilk 3 ay hatta yemek hiç yiyemedim kilo verdim falan şimdi artık azda olsa yiyebiliyorumm 🤨
Tubafatih Bende bugün gittim özele normalde 14+1 im ultrasonda 15 dim doktor göbek kordonu değilse %90 erkek dedi erkeğe benziyor dedi acaba değişirmi aranızda bu yüzdede olup değişen varmı