KbraNaselik okem bende bu kadar limon yiyince etrafımda herkes kesin kız diyodu ama erkekdede yeniyomuş demekki ☺
BuFi2012 KbraNaselik evet ya biz hem yazlık hem kışlık alcaz herhalde tam yazın sonu sonbaharın başlangıcı 😕😕
KbraNaselik Kbrars10 bence yenidoğanları yazlık 3-6 olanları uzunkollu almalıyız özellikle iç zıbınlarını 👶🏻👶🏻
Aysenurannesi Hanımlaar doğumu kurban bayramına denk gelen var mı araştırdınız mı doktorlar izne çıkıyormuş diye duydum 😕
Aysenurtsr Aysenurannesi sanirim benim de oyle denk gelicek. 25,26 agustos demisti ama, kontrolumde bir kac gun onde gittigini soyledi doktorum, muhtemelen benim de kurbana denk gelicek diye dusunuyorum 🙂 artik o tarihlerde hangi doktor olacagina bakacagiz 🤗
SyhnHtp Aysenurannesi benimkini şuan doktor 22 ağustos dedi ama gelişim şuan 4 gün önde daha 14. Haftadayız , bayrama kalmaz bu gelişimle seninki dedi 🙂 inşallah kimse kötü durumda kalmaz benimde korkum bayramda olmasıydı, çünkü uzun tatil. Doğuracak olmasam ben bile giderdim bir yerlere en az 4-5 günlük 🙂
Susamtanesii KbraNaselik bu kıyafet mevzusu beni de düşündürüyor 0-3 ay yazlık 3-6 ay kışlık alırız galiba
Ozlemmmmm Kizlar bende agustos annesiyim Allahin izniyle💖 devlet hastanesine gidip cinsiyetini ogrenen oldu mu aranizda haftaya kontrolum var 15 haftalik oluyorum ogrenebilirmiyim acaba cok merak ediyorum
1987gokce Ozlemmmmm Merhaba bende devlet hastanesine gidiyorum 16 haftaligiz oradan ogrenemedim maalesef belediyenin Polikliniğinde öğrendim.
Zehrat KbraNaselik aa canım bende ayni doktor kız dedi tahmini bu kontorde öğreceğiz cinsiyeti 😍 Allah analı babalı büyütsün♥♥
Hellimpeyniri Cinsiyetini bugün öğrendim ben de çok ekşi ve tuzlu yedim 14+4 de erkek dedi kesinmiş 😌
Aylin20 KbraNaselik ben hep kız kız dediler çevremde dr demişti ins kız olur gitik erkek dedi ve ben hep turşu eksi yedim
ZeynepKara Hamileliğimin başından beri ekşi tuzlu acı yedim halada yiyorum tatlı zerre canım çekmiyo 16+1 deyiz oğlum olucağını öğrendim 💙🤰🏻👼🏻
EbruUslu Sedaby ay ne guzel bende eylul annesı olucam nasıpse benımde dr dan tek duymak ıstedıgım şey bır kızımın oldugunu soylemesı cok istiyorumm❤Tabı önce sağlıkkk