Sultan42 KbraNaselik yemeyle içmeyle ilgisi YÖK canım ben oğluma hamileyken deli gibibardak bardak turşu suyu içiyordum limonu portakal dilimler gibi dilim dilim yerdim çağla ekşi elma ekşi erik falan yerdim ama oğlum oldu yemeyle alakası Yok o eskilerin genel olarak bir tahmin yürütmesi 😂 günümüze getirenler saolsun
glerfilizY 13+2 yiz bugün doktora gittik , ikili testimiz çok şükür normal çıktı.. ve cinsiyet %98 erkek dedi 🦋🎈💙🙏🏻allah herkese nasip etsin 🙏🏻
KbraNaselik okem bende bu kadar limon yiyince etrafımda herkes kesin kız diyodu ama erkekdede yeniyomuş demekki ☺
Marallll Ben 11+6da gittim erkeğe benziyo dedi 13haftada gel tam bakalım dedi doktor ama bu seferde hep oturuyodu göremedik bacaklarını açmadı 2hafta sonra gitçem artık kesin olsun diye
TugbaYilmazz ben 12. haftamda gittim. ne soylesem yalan olur dedi doktor. 1 ay sonra gel dedi . 🙈 ilk defa boyle birsey duydumm.
KbraNaselik kızlar bebeklerimiz Allah nasip ederse agustosta olacak sizce nasıl kıyafetler alınmalı çok çabuk büyüyolar azcık büyüyünce sonbahara denk gelicek
BuFi2012 KbraNaselik evet ya biz hem yazlık hem kışlık alcaz herhalde tam yazın sonu sonbaharın başlangıcı 😕😕
KbraNaselik Kbrars10 bence yenidoğanları yazlık 3-6 olanları uzunkollu almalıyız özellikle iç zıbınlarını 👶🏻👶🏻
Aysenurannesi Hanımlaar doğumu kurban bayramına denk gelen var mı araştırdınız mı doktorlar izne çıkıyormuş diye duydum 😕
Aysenurtsr Aysenurannesi sanirim benim de oyle denk gelicek. 25,26 agustos demisti ama, kontrolumde bir kac gun onde gittigini soyledi doktorum, muhtemelen benim de kurbana denk gelicek diye dusunuyorum 🙂 artik o tarihlerde hangi doktor olacagina bakacagiz 🤗
SyhnHtp Aysenurannesi benimkini şuan doktor 22 ağustos dedi ama gelişim şuan 4 gün önde daha 14. Haftadayız , bayrama kalmaz bu gelişimle seninki dedi 🙂 inşallah kimse kötü durumda kalmaz benimde korkum bayramda olmasıydı, çünkü uzun tatil. Doğuracak olmasam ben bile giderdim bir yerlere en az 4-5 günlük 🙂
Susamtanesii KbraNaselik bu kıyafet mevzusu beni de düşündürüyor 0-3 ay yazlık 3-6 ay kışlık alırız galiba
Ozlemmmmm Kizlar bende agustos annesiyim Allahin izniyle💖 devlet hastanesine gidip cinsiyetini ogrenen oldu mu aranizda haftaya kontrolum var 15 haftalik oluyorum ogrenebilirmiyim acaba cok merak ediyorum
1987gokce Ozlemmmmm Merhaba bende devlet hastanesine gidiyorum 16 haftaligiz oradan ogrenemedim maalesef belediyenin Polikliniğinde öğrendim.
Zehrat KbraNaselik aa canım bende ayni doktor kız dedi tahmini bu kontorde öğreceğiz cinsiyeti 😍 Allah analı babalı büyütsün♥♥