DenizD Ya bende en son ultrason goruntusune bakıp bakıp cıkarımda bulunmaya calısıyorum cunku hıc bısey sey soylemedı bana anlayan bırı olsa atıcam ızlesın vıdeoyu 🙂
BuFi2012 İyi geceler. Bende 12+4 de gitmiştim doktora geçen hafta yani erkek dedi doktorum. Bakalım şuan 13+2 önmüzdeki pzartesi randevum var inşaAllah son olarak netleştiririzde ona göre bebeğimin cicişlerini almaya başlıyayım 😍😍😍
Mercan89 12+4 de 2 li test de doktorum erkekdedi ancak ilk zamanlar da kızlar da da çıkıntı olmaktadır net değil o yüzden şuan kesin konuşmadım dedi
BuFi2012 Mercan89 erkek erken gösterir diyolar çevrem hep. Değişmez diyolar ama bakalım bi kaç haftaya belli olur inşaAllah 😍😍
Aycann MerveEryurukAtalay bizde aynı şekilde 18. Haftadayız ayrı ayrı doktorlara gittik hiçbir şekilde göstermiyor 😂😂
Aysenurtsr Benimki de gostermiyor 🙂 13+3 uz. Dun gittik gostermedi. Obur ay kontrolumu bekliyecegim keisn ogrenmek icin.
Sultan42 KbraNaselik yemeyle içmeyle ilgisi YÖK canım ben oğluma hamileyken deli gibibardak bardak turşu suyu içiyordum limonu portakal dilimler gibi dilim dilim yerdim çağla ekşi elma ekşi erik falan yerdim ama oğlum oldu yemeyle alakası Yok o eskilerin genel olarak bir tahmin yürütmesi 😂 günümüze getirenler saolsun
glerfilizY 13+2 yiz bugün doktora gittik , ikili testimiz çok şükür normal çıktı.. ve cinsiyet %98 erkek dedi 🦋🎈💙🙏🏻allah herkese nasip etsin 🙏🏻
KbraNaselik okem bende bu kadar limon yiyince etrafımda herkes kesin kız diyodu ama erkekdede yeniyomuş demekki ☺
Marallll Ben 11+6da gittim erkeğe benziyo dedi 13haftada gel tam bakalım dedi doktor ama bu seferde hep oturuyodu göremedik bacaklarını açmadı 2hafta sonra gitçem artık kesin olsun diye
TugbaYilmazz ben 12. haftamda gittim. ne soylesem yalan olur dedi doktor. 1 ay sonra gel dedi . 🙈 ilk defa boyle birsey duydumm.
KbraNaselik kızlar bebeklerimiz Allah nasip ederse agustosta olacak sizce nasıl kıyafetler alınmalı çok çabuk büyüyolar azcık büyüyünce sonbahara denk gelicek
BuFi2012 KbraNaselik evet ya biz hem yazlık hem kışlık alcaz herhalde tam yazın sonu sonbaharın başlangıcı 😕😕