EsZe Ozge3747 benim de tüp bebek de, 34 haftalığım. Doktorum hiç öyle bi şey söylemedi, o yüzden merak ettim
Ozge3747 EsZe Normal Doğum yapan da var ama doktorların çoğu riske atmıyor, senin doktorun ne düşünür bilemiyorum.
BusraKula Salı günü olucam inşallah 2 günümüz kaldı 38+4 oluyoruz☺️☺️Kendi isteğimle korktuğum için sezeryan doğum istedim☺️🌺
ebrarmom08 Merve2332 evet hazır 🙂 evimdeki tek tük islerimi hallediyorum onun harici hicbirsey eksik degil aklima gelen oldukcada cantama atiyorum 🙂
saka36 Merve2332 ben daha önce açık ameliyat olmuştum o yüzden planlı sezeryandı 38+5’te yapacaktım ama suyum zaren sınırdaydı son kontrolde hiç kalmadığı görülünce apar topar ameliyata alındım. Birde bebeğim tersti Yani her türlü sezeryan olacakmışım😄
Tuugche 38+4 te alacak doktorum Bazı riskler oluşabiliyor en ideal gün bu günler 39a kalmayalım demişti.benimde isteğe bağlı ve açıkçası riske atmak istemedim kim ne derse desin artık sezaryen doğumlar eskisi gibi değil daha pratik ve rahat😉
Neslihan22 Merve2332 ama genel yapmayin spinal en guzeli en azindan bebegi en son siz gormuyorsunuz😍😁
BusraKula benoanne evet heyecan başladı korkuda var biraz midemde bulanıyo stres yaptım sanırım karışık duygulardayım😢siz?
benoanne BusraKula bende öyleyim sürekli nasıl olcak diye düşünüyorum korku bendede var hem heyecanlıyım 😊 senin saat kaçta bizim 10 da dediler inşallah 🙏
BusraKula benoanne sabah 9 da gel ama ameliyata 10 11 gibi alırız dediler☺️☺️☺️Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biran önce kucağımıza sağsalim alalım❤️
benoanne BusraKula bizde öyle 9 gibi orda olucaz 😊amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucagimiza alalım inşallah 🧡
Ikizleregebe Ikiz bebek bekliyoruz bebeklerin pozisyo u normal doguma uygun degil dedi doktorumuz 16 temmuz da dogumum olacak insallah bi aksilik olmazsa 🤗 buarada 36.haftamizdayiz suanda ozamana bi 37 yi goruruz ins.😊
Aysenur01 EsZe öncesinde çok düşük yaptım üstüne tedaviyle gebelik olunca doktorlar risk almıyor sezeryan diyor