Aylininzz Merve2332 özelemi gidion acaba bende korkuom normalden ama bebek baş aşağıda norml gozukuor korkuorum
dilekug Merve2332 38+2ye gün aldık. hem alttan muayene olamıyorum, hem eşim başka şehirde bütün hamileliği yalnız geçirdim o yüzden o gün yanımda olsun istiyorum, hemde psikolojik olarak normal doğuma hazır değilim 😊😊
Sevimlisevimli Dezehs Kişiden kişiye değişiyor canım.Ama benim için zordu yani.10-15 günde ancak kendime gelebilmistim.2 gunum kaldi korkuyorum baya.Sahsi fikrim ters giden bir durum olmadığı sürece sezaryen asla düşünülmemeli.
Tugraveannesi Merve2332 35 hafta da gün aldım canım 38+2 de sezeryan olacağım gönüllü sezeryan 10 gün kaldı doğuma
EsZe Aysenur01 yaa çok sevindim 🥰 benim de kızım olcak inşallah. Allah onlara hep sağlık sıhhat versin 😊🙏🏻
Dezehs Sevimlisevimli bende hiç birinde dusunmedim ama canım 4. Doğumda bebeğim doğduktan sonra ebe rahmin çok kötü yıpranmış sarkmış daha çocuk yapma demişti nasıp oldu onun için mecburum bir yandan
hohomoromu Merve2332 38-3 de planlı seseryn oldum ılkı sezeryan oldugu ve iri bebek oldugu için 2. Mecbur sezeryan oldu 😊
GulsahMulayim Ozge3747 evet, benim de tedavi ile olduğu İçin. Bana da direk sezeryan önerdi doktorum, arayıp da bularak yaptığımız için 😂🤭
Ozge3747 GulsahMulayim Aynen canım insan zar zor kavuşunca en ufak riski bile ortadan kaldırmaya çalışıyor 🤗🙏🏼