• Hicbir belirti yok 😲

Kizlar 6+4 hamileyim 5 haftalikken doktora gittim kese gorundu hersey normal dendi ama bende ne mide bulantisi ne kasik agrisi hicbir belirti yok. Yani tabiki cok sukur ama. Şüpheleniyor degilim. Varmi benim gibi olan?

Bende bugün tam 5 haftalık oldum 4+2 de öğrendim bende ilk başlarda hafif bulantı baş dönmesi vardı şimdi bende de hiç belirti yok kasık ağrım ve sırt ağrım var adet olacakmış gibi bende endişeliyim 🤔

Ebru1221 aaa kiz ne guzel iste keyfini cikar her hamile kalan bulanti kusma agri yasamazki 😊 henuz cok kucuk buyudukce hafif agrilarin olur illaki ama herkes bulanti kusma yasamaz

Valla bence sevin canım. Bende tam seviniyordum 9.hafta bulantı başladı şimdi 12.haftadayım sanki hamileliğimin başıymış gibi midem bulanıyor 😪

Ebru1221 cnm 27+6yım hamileliğin başından beri ne midem bulandı ne bişey oldu normal hayatımı yaşıodm bu kötü bişey değil aksine şanslı bi hamilelik demek... Farz edelim bu belirtileri yaşayacaksın onun içinde az daha beklemelisin ortalama 7haftada filan başlıo bunlar

Ebru1221 bu çok güzel birşey maşallah, ilerde illa ki senin de sıkıntıların olacak ufak tefek... inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin

O bulantıyı ceksen o halsızlıgı bılsen emın ol beklemessın 🙂 bencede sukret ama daha yenı 2 haftaya baslar belırtıler allah kolaylık versın

Ebru1221 cnm bnde bgun 6+4 um bnmde hic agrim yok sanki hamile degilim sdce cok arada hafif kasik sizlamam oluyo o da olmasa hicbsey yk endiselenio insan bole olunca aslinda gzl bsey ama normalmi bilemiorm

Ebru1221 ben cok saglam bi insanim oyle herseye canim yanmaz falan filan. Dedimki bu hamileligin herseyini yasamak istiyorum birazda ben çıt kırıldim olayim dedim. Ay nerden iyle dua ettim etmez olaydim hergun mahvoluyorum

Şuan 7+2 yim. Bir hafta öncesine kadar bende de hiçbir belirti yoktu şüpheleniyordum ben de bi sorun mu var diye. Ama bir haftadır her şeyden nefret eder oldum. Yemekler kokuyor tatları berbat geliyor. Ağzımın içinde hep acı bir tat ve karnım hep aç😄😄 dilerim kısa sürelidir bu durum 🙏🏻

Mervesrht bugun basladi 😯 bulantilarim. Yazmaz olaydim kizlar 😏😏

Valla yatıp kalkıp şükredin bence benim bulandım adetimden tee 1 hafta önce başlamıştı 3 e girdik hala durmak bilmiyor çok şanslısınız bence

Ebru1221 evet can uyku da cok oluyor ama sonralar da yatamıyorsun geceleri 😊🍼👼