bayankahveci insallah canim sagop haoimiz icin 🙏
Hicbir belirti yok 😲
Yoncakurnaz ne guzel masallah
SelinKutluErdoan hadi ya bende mi oyle olcam acaba 😯
O bulantıyı ceksen o halsızlıgı bılsen emın ol beklemessın 🙂 bencede sukret ama daha yenı 2 haftaya baslar belırtıler allah kolaylık versın
Ebru1221 ben cok saglam bi insanim oyle herseye canim yanmaz falan filan. Dedimki bu hamileligin herseyini yasamak istiyorum birazda ben çıt kırıldim olayim dedim. Ay nerden iyle dua ettim etmez olaydim hergun mahvoluyorum
Şuan 7+2 yim. Bir hafta öncesine kadar bende de hiçbir belirti yoktu şüpheleniyordum ben de bi sorun mu var diye. Ama bir haftadır her şeyden nefret eder oldum. Yemekler kokuyor tatları berbat geliyor. Ağzımın içinde hep acı bir tat ve karnım hep aç😄😄 dilerim kısa sürelidir bu durum 🙏🏻
Ebru1221 4 haftalikken oyrenmisdim doktor demese hicbisey hiss etmiyordum ben😃halsizlik istahsizlik oluyordu o kadar
annelikguzel canim ben haftalardir uyuyorum. Normaldede uykuyu cok severdim 6 haftalik hamileyim nerdeyse 6 haftadir uyuyorum 😂😂
Valla yatıp kalkıp şükredin bence benim bulandım adetimden tee 1 hafta önce başlamıştı 3 e girdik hala durmak bilmiyor çok şanslısınız bence
Ebru1221 evet can uyku da cok oluyor ama sonralar da yatamıyorsun geceleri 😊🍼👼