GkhanCansuahin bende çok dönüyorum 2 dkda bir dönüyorum geceleri çok husursuz oluyorum. Sola yatmaya çalışıyorum ama bebek hep solda olduğu için rahatsız oluyorum sağ tarafa yatınca daha rahat ediyorum ama işte bu dönmelerim yüzünden acaba kordon dolanması olur mu diye çok korkuyorum😟
Sezaryen doğum kaçıncı haftada olur 🤔
- Düzenlendi
Aryamm o hic belli olmuyo valla anlık nasıl yapıyosa yapıyo doluyo kordonu ıkı gunde bi kontrole gidiyorum ama genede cok donme sen dıkkat et
Drngrkm şimdiden sezeryan nasıl karar verdiniz ki
Aryamm bence doktorun en doğrusunu bilir ama bu kpnu ile ilgili seni daha çok aydınlatsın konuş doktorunla
GkhanCansuahin rabbim kolaylık versin hepimize🙏dikkat edecem bundan sonra
Aryamm amin inşşş cnm 🙏
Sata göre 41 haftalığız ama geç döllenmeden dolayı 36+5 günlük görünüyoruz cuma günü 37+1de inşallah sezeryan olcam
KubraatMacit gerçekten erken olmuş merak ettim benimde ilk sezeryan ama 3 buçuk sene geçti 4 buçuk aylık hamileyim hayirlisi boyleymis demekki 😄😄💕
34+5 im . 15 marta gün verdi 38. Haftada 3. Sezeryan doğumu yapıcam. Bebeğim 34 +1 de 2980 gr 50 cm di nasıl sizce
Derinderenyigit neredeyse seninle aynı tarihlerimiz hayırlısı inslh kilosu da gayet iyi maşallah bende yarın öğrencem kilosu ne kadar oldu çok merak ediyorum 🤗
Drngrkm Aynen valla herkes tutturmuş bi normal doğum diye belki yapamıyoruz belki çok özel sorunlarımız vardır bi sıkıntı vardır🤔herkes bi yarış içinde normal de doğursan sezaryen doğursan yine annesin her türlüsü zor o yüzden canım boşver aldırma kimseye kimse senden bebeğinden daha önemli değil 🤗😘