Mervednr Seda05 kesinlikle çok hareketli hatta böyle elimi üzerine koyduğumda itecek derecede kolu bacağı bazen delip çıkacak herhalde diyorum 😂 deprem hattı gibi göbeğim sürekli dalgalanıyor
Seda05 Mervednr ordan oraya zıplıyo ya benimkisi bildiği 😂 bi ara kolumuydu bacağımıydı tepe gibi oluverdi karnım 😂😂 şaşırdım kaldım bende 😂
yigitmom_ 19 haftalik hamileyim tekme atiyor ama böyle derinden geliyor elime vuruyor resmen fakat hala kasiklarima agri yapacak derece de güçlü degil ne zaman tam döndüğünü her an tekme attigini hissederim ilk gebeligim
Seda05 yigitmom_ ben 27+ 3 günlük hamileyim 22. Haftamda kasıklarıma ağrı yapmıştı hareketleri sonra geçti bidaha benimde ilk gebeliğim canım
RabiaMm Seda05 28+1 günlük hamileyim, bazen karnımı parçalamaya çalışıyor ya da içerde halay sekiyor gibi dışarıdan belli oluyor . Deniz gibi dalgalandırıyor karnımı ya hem çok güzel hem de irkiliyorum bir yandan🥰😍
Seda05 RabiaMm benimkiside öyle orda oraya zıplıyo çıkıcak gibi😂😂😂 dışardan belli oluyor elimi koyayım hemen hareket etmeyi kesiyo ben ne zaman elimi çekiyorum ozaman ediyor 😂😂 anlıyomu napıyo
Leyliiii Seda05 Merhaba Canım hayırlı cumalar bizde 33+6 olduk benim kız bazen çoşuyor bazen hareketsizlikten ağlatıyor korkudan neredeyse beni 😂😂çok yaramaz bunlar 🙄🤰🏻❤️😍
Seda05 Leyliiii geçen hafta iki gün boyunca hareket etmedi oturdum ağladım noldu diye sonra hareket ettim akşam yemek yedikten sonra okadar tedirgin oldumki anlatamam şimdi ise hiç durmuyo gece uykumdan uyandırıyo 😂😂
Tazegelin12 Cananne 33 haftalik benimki oynadigini göruyorum ama o kadar can acitcak yada cikicak gibi degil 🤷♀️
Seda05 Cananne 25.ci haftayı sakin geçirdim ben hani hareket ediyordu ama bu kadar hareketli değildi. Bu haftaya başladık kıpır kıpır
Seda05 Tazegelin12 benimkisi can acıtmıyor arasıra acıtıyo onun haricinde sanki içerde halay çekiyo 😂😂
Cananne Tazegelin12 çok ilginç bir şekilde kzım beni 5 dakika önce yalancı çıkardı, biraz önce öyle bir tekme attı ki ödüm koptu 🤪🤪🤪🤗🤗🤗🤗
Seda05 Mervednr aynen bi bakmışın topluyo kendini sol tarafım aşağıda sağ tarafım tepe oluyor yokuş aşağı gibi 😂😂
Tazegelin12 Seda05 Oynuyo dısardan gayet rahat gözukuyo ama hic oyle acitcak gibi falan degil dedim bizdemi sorun acaba 😂