Seda05 Kızlar merhaba hayırlı cumalar 😊 27+3 günlük hamileyim. Benim kız çok hareketli ya. Sanki dışarı çıkıcak. Sizinkide böylemi 😂😂
Mom72626 Seda05 ohhh sen bir de 31 e gel 😂😂 o çıkacak fln değilmiş. Ben de çıkacak diye kaç kere post açmıştım 😂😂 ama daha beteri geliyor haftalar ilerledikçe
espalp Seda05 Viyana kapılarını zorlayan osmanlı ordusu gibi 😂 göbek deliğimin vay haline 😂 çok hareketlilikten değil benimki vurunca çok acıtıyo ondan😂
Julej Seda05 31 haftalık oldum bazen kaburgama oyle vuruyor ki canım acıyor gece uyandırmaya başladı şiddetli tekmelerimi yüzünden 🤨
Yegino Seda05 günlerimiz aynı benim kızında duru durağı yok valla geceleri uyuyamıyoruz da sürekli bi kazı çalışması var sanki 😀
Fatmaacar 32+3 hareketin daha nelerini göreceksiniz 🙈 ama mükemmel bir duygu o oynadıkça ben inanılmaz mutlu oluyorum ♥️
Seda05 espalp yok bizimkisi ara ara acıtıyor ama onun haricinde yok diğer haftalara doğru olursa bilemem tabi 😂😂
Mom72626 Seda05 evet canım ben tansiyon düşmesi yükselmesi nedir bilmezdim. Bugün çok midem bulandı tansiyonumu bir ölçtüm 14/5 çıktı doktorum 10 dk sonra bir daha öçl yine ayrı çıkarsa direk gel dedi. Bebek hareketli diye ne midem kaldı ne tansiyon 🥺🥺
Seda05 Yegino dimii ya benimde öyle uykudan uyandırıyo beni 😂😂 sanki içerde 3 5 kişiler de horon tepiyolar gibi 😂😂
Taneminci Seda05 30. Hafta ve resmen gece uyuyamıyorum aslaaa uyutmuyor 😁 bir yerden sonra rahatsız edici oluyor artık valla 😁