A_S_K
bizim burda hakmar yok bende baska yerleri takip ediyorum 😁 hevesleniyorum onuda aliyim bunuda aliyim. Esim daha cok erkek diyo anneannesi babannesi dedeleride alirlar daha diyo 🤣 bende 0-3 cok almayi dusunmuyorumda. Alacaklarim yeterli olacakmi onu bilmiyorum. Bide bebek sonucta kusucak, altina kaciracak falan. Surekli kirlenicek. Oylede durduramam 🤭 bende intertten takip ediyorumda mesela dun 3x 1000ml unibaby sampuan 30tl ye almis babasi yaninda bebek bezinide almis primanin. (Is yerine geliyor kargo, gelir gelmez getirde bebek bezini falan seveyim diyorum o kadar heveslendim 😁😁) uygun olursa aliriz tabi canim sen haber ver bize 😁 istedigin sekil istedigin tarz dikersiniz ne guzel 😍 bende kazak mont falan dusunuyorumda. Mont mu daha iyi olur yoksa tulum gibi oluyorya ayaklari falanda oluyor omu daha iyi olur karar veremedim 🤔🤔 ohh ellerine saglik ninenin. Bizimde babannesi örmus gecen gosterdi 25 tane yelek tarzi 15 tane kapsonlu falan var. Begendillerimi alicam bende 😁 hastane cikisida bir tane var uzun kollu falan 5li. Bi tanede 10lu almayi dusunuyorum yeter mi acaba ? Alt ust takim falanda aliriz dedim. Hep 5li olacak degil ya ? Kafamda hep bunlar dusunmeden edemiyorum 😁