Deletedmom0042 Bak valla ben senin haftalarındayken hakmara gelmişti. Hakmardan başlıklı bir tane banyo havlusu iki paket 4 lü ağız mendili lif aldım. Bime gelenleri takip ettim ordan da 10lu kullan at alt açma, tarak seti, tırnak makası seti aldım. Ne olur ne olmaz diye hakmardan da bez alt açma da aldım. Bime gelmişti yine bimin kendi markası yeni doğan bez aldım 40lı.. eğer bebeğime iyi gelirse bimin bezinden devam edeceğim kullanan çoğu anne memnundu. İyi gelmezse bir de a101 bezini deneyeceğim. Bimden yine kulak pamuğunu almıştım bebek için. Bimden o zaman kova maşrapa aldım küveti kalmamıştı aynı fiyata plastikçiden aldım.
Şimdi gelenlerden oyun halısı, biberon, emzik, 0-3 aylık 1 paket çıtçıtlı zıbın atlet, 3-6 aylık 1 palrt, 9-12 aylık 2 paket aldım. Ben ekimde doğum yapacağım. 5 tane de evde zıbın var. Eğer yetersiz gelirse hemen gidip alırım burda satan yer var. Ben öyle mağazalardan kıyafet bakmıyorum bana oahalı geliyor açıkçası. Bim hakmar a101 takip ediyorum.
Kendi yerimiz var konfeksiyon bebek kıyafetlerimdikmeye başlayacağız satışını da yapıcaz tez vakitte. Kendi bebeğime dikicez. Kullanıcam. Uygun fiyatada satmayı düşünüyoruz burdan da satışa başladığımda duyurucam almak isteyen anneler olur belki :)
Bir kaç tane takım dışarı çıkartmak için şaşalı lcw dan almayı düşünüyorum bir de mont alacağım.
nenem örme yelek patik şapka yaptı 10 tane belki daha fazladır hala örüyor kurban oldupum. Yelek falan almıcam ama sen de al yine bulunsun 5 10 tane ne olur ne olmaz. Kilotlu çorap, normal çorap eldiven penye şapka da 3 4 tane alsan yeterli diye düşünüyorum. Ben 0-3 hiç almayacağım desem yeridir. 3-6 alıcam 6-9 alıcam aralarında pek fark yok cm olarak. Hastane çıkışı küçük alıcam onuda alt üst takım olarak alıcam paketli hastane çıkışları pahalı zıbında içine ben koyup hemşireye teslim edicem😁