A_S_K
zaten ilk hediye gelen 5liyi giydirmeyi dusunuyorum cok sevdim. O zaman bir daha 5li alayim yeter :) bende oyle diyorum halim vaktim yerindeyken yurumeye falan zorlanmiyorken alayim diyorum. Karnim buyuyunce ne olucak bilmiyoruz sonucta. Va Hadi erken dogarsa falan diyorum nasi yetistircez hepsini birden 😁 sen yuruyemezsen ben gider alirim diyor ama anlamiyor ne kadar hevesli oldugumu 😁😁 evet dalini bende iyi duymadim. Muhendisinoglu diye bir site var orayada bakmani tavsiye ederim bebek urunlerini arastirip saglikli olup olmadigini oraya yaziyor. Bimden aldigin bebek bezide icinde kimyasal var diye hatirliyorum. Istersen sen yine bi bak ordan :) unibaby iyi diye duydum ben sana linkini yapistirayim buraya fiyati gayet uygun. Sonucta hep kullanicak bebek. Son kullanma tarihi varmidir diye dusundum ama boyle yerler hemen sattigi icin bu urunleri. Uretim tarihi cok olmamistir diye dusundum :) evet kaliteliyse mutlaka bi bakariz :) bende tulum kucuk gelmeye baslar diye dusundum ama zaten ikisinide bi kış giyecek diger kişa Montunda olacagini sanmiyorum kararsizim hala 🤔😁
https://www.cosmetica.com.tr/uni-baby-sampuan-1000-ml.html