• Gebelik
  • Tuvalete yatak atmayı dusunuyorum 🙈🙈

CCDGN ben de öyleyim ya şuan bile onun için kalktım zaten uyku yok malesef 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

CCDGN valla sırf bu yüzden su içmeyi azaltmayı düşündüm vicdanım el vermedi 😂 bazen valla yaptıktan sonra diyorum kalkmayacağım yenisi gelecek zaten 5 dk bekliyorum ve yine geliyor yine yapıp öyle kalkıyorum 😂😂 neyse az kaldı benim 39+4 sizlere Allah kolaylık versin

Ooy oyyy bende 37+4üm uyuyamıyorum, hem tuvalet yüzündem hemde darlanıyorum 😂 şu günlerde geçseydi hayırlısıyla🙏 Rabbim hepimize güç kuvvet versin 😊

Bende şuan Tuvalete kalktım 27+4 uyuyamıyorum tuvalete kalkmaktan birde miğde yanması var allah yardımcımız olsun bir sancıda doğuralım inş🤲🏻

CCDGN bende 21 haftaligim sürekli tuvaletim geliyo kalkmaya üşeniyorum valla altıma yapacak gibi oluyorum önceden akşama kadar tutan insandım şimdi 5 dakika geçiremiyorum hele birde zaten uykuya zor dalıyorum bide uykum açılınca sinir krizi geçiriyorum resmen 😂😂

defne55
          Yorumunda kendimi gördümm 😂😂 okul zamani bile sabahtan aksama kadar hiç ihtiyaç duymazdım..

CCDGN bende sadece ben öyleyim sanmıştım yanlış olmadığıma sevindim 😂😂

Birileri uyku mu dedi kızlar 33+2 şu an saat 4.30 ve ben hiç uyuyamadım ayakta durmak istiyorum hep çünkü başka türlü rahat yok

CCDGN bende aynı durumdayım ve bu durum beni çok yoruyor tuvaletten çıkıp yatağa gidiyorum daha yatamadan tekrar dönüp tuvalete gidiyorum özellikle uykularımdan böyle dakka başı uyanmak beni ağlatıcak duruma getiriyo🤦‍♀️

CCDGN şuan tuvalet için kalktım valla 😂 Doğuma kadar daha mı çok olacak 😳 29+1 🥰

CCDGN 32+6 dan selamlar bende bi yatak aticam 😂 zira deliriyorum. Oglum dogum pozisyonu aldigindan beri surekli wcdeyim😂 sicaklar da cabasi

CCDGN bende 34+6haftaligim bende senin gibi wc çok gidiyorum bu normal bir durummus ama hic uyuyamiyorum

CCDGN benimde basladi 27 haftaligiz biktim surekli gidip gelmekten bi yudum su icsem o bile cikiyor 😅

CCDGN iyi fikir bende seyyar yanımda gezdirilen düşünüyorum 😅☺️