Iyi aksamlar anneler, bu bulantiniz kacinci haftada bitti acaba benim artik dayanicak gucum kalmadi 😔 cok kotu hissediyorm hic bisey yiyemiyorumm ortalama ne zaman kesilir cok merak ediyorum

Aslicrn benim 18. Haftada gecmişti canım serumlarla durmuştum cok zor hiç bişeyde fayda etmemişti artık tuvaletin kapısında beklemeyi bile düşünüyodum

Damla6606 yaa uzun surmus seninde ilac icmekte istemiyorm bu sabah ictim ilk kez ama 2 3 saat etki etti sonra yine basladi 11 12 de bitmezmi acaba 😔😣

Aslicrn şuan da saatte bir kere bişey yemezsem midem bulanıyor merak etme mide bulantın geçince ara öğün kaçırınca miden bulancak bende öyleydim şimdi 1 hafta öndem gidiyor 🙄😂

asyagibi ciddimisin😣😣 hamileligin sonuna kadar devam etmesinden oyle korkuyorumkii allah kolaylik versin sana ya, yemek yiyebiliyomusun peki ben kesinlikle hic bisey yiyemiyorm ilk 3 ay onemli degil ama senin beslenmen lazim😔

Aslicrn ben tuzlu kraker yerdim, limon yerdim geçerdi seninde midene iyi gelecek bişey illa ki vardır iyi geleni bulabilirsen rahatlarsın bence

Gokmeninannesi limon, kraker, cizi, patates, ilac denemedim sey kalmadi bu ara muz iyi geliyo sanki ama yinede tam gecirmiyo hic bisey insallah iyi geleni bulurum yada bu bulantilar beni terkeder artik insallah🙏🏻

Aslicrn ben işe gidiyordum mesela ilk haftalarımda yolda insanların sıktığı parfümden 1 km uzakta ki adamın içtiği sigaradan herşey kusturuyordu beni. Taa ki 2.ayın sonuna kadar şimdi de sadece soğan kavururken bi midem bulanıyor bi de acıkınca gerçi doymak bilmiyorum ama🤷‍♂️

Aslicrn 12-16 arasında bitti :) seaband bulantı bilekliği kullandım çok faydası oldu. Bu arada vicdan azabı çekme yiyemiyorum diye çünkü bebek bir şekilde besleniyor ☺️

Gokmeninannesi ah ben bide parfumlerin icinde calisiyorm dusun halimi 😔 bende su doymak bilmicegim zamanlari gormek istiyorum😂

Aslicrn benimde hala hala devam etmekte olan bulantılarım var 34+4 teyiz her zaman çıkarmıyorum ama her sabah o bulantıyla uyanıyorum tabi gece uyuyabilirsem
                    ilk beş ay hastanede serumlarla geçti sonra bulantı hapı takviyesi şimdi de huzursuz bacak ve ayak yanması 🤦🏼‍♀️

ZsSahin yarıyor. Mantığı şu bulantıya dair akupunktur noktasına baskı yapıyor beyne sinyal yolluyor. ☺️ Kendiniz de elinizle yapabilirsiniz internetten aratırsanız bulantı için akupunktur vs şeklinde çıkacaktır karşınıza. Ben iki gebeliğimde de kullandım sürekli bileğimdeydi ☺️