Iyi aksamlar anneler, bu bulantiniz kacinci haftada bitti acaba benim artik dayanicak gucum kalmadi 😔 cok kotu hissediyorm hic bisey yiyemiyorumm ortalama ne zaman kesilir cok merak ediyorum
Bulantıyla basim dertte
2.ayın sonunda bitti malesef 8 kilo verdirmişti o bulantılar bana 🙄
Gokmeninannesi bende 4 kilo verdim off bide sucluluk duygusu oluyo hic bisey yiyemiyorm aksamlari dahada kotu oluyorum senin yine erken bitmis benim 9+4 hala devam 😔
Aslicrn şuan da saatte bir kere bişey yemezsem midem bulanıyor merak etme mide bulantın geçince ara öğün kaçırınca miden bulancak bende öyleydim şimdi 1 hafta öndem gidiyor 🙄😂
Gokmeninannesi bu bulanti hic gecmicekmi yani safak sayar gibi gun sayiyorm resmen 12. Haftaya 🙈
Aslicrn ben tuzlu kraker yerdim, limon yerdim geçerdi seninde midene iyi gelecek bişey illa ki vardır iyi geleni bulabilirsen rahatlarsın bence
Gokmeninannesi limon, kraker, cizi, patates, ilac denemedim sey kalmadi bu ara muz iyi geliyo sanki ama yinede tam gecirmiyo hic bisey insallah iyi geleni bulurum yada bu bulantilar beni terkeder artik insallah🙏🏻
Aslicrn ben işe gidiyordum mesela ilk haftalarımda yolda insanların sıktığı parfümden 1 km uzakta ki adamın içtiği sigaradan herşey kusturuyordu beni. Taa ki 2.ayın sonuna kadar şimdi de sadece soğan kavururken bi midem bulanıyor bi de acıkınca gerçi doymak bilmiyorum ama🤷♂️
Gokmeninannesi ah ben bide parfumlerin icinde calisiyorm dusun halimi 😔 bende su doymak bilmicegim zamanlari gormek istiyorum😂