Aslicrn Iyi aksamlar anneler, bu bulantiniz kacinci haftada bitti acaba benim artik dayanicak gucum kalmadi 😔 cok kotu hissediyorm hic bisey yiyemiyorumm ortalama ne zaman kesilir cok merak ediyorum
Damla6606 Aslicrn benim 18. Haftada gecmişti canım serumlarla durmuştum cok zor hiç bişeyde fayda etmemişti artık tuvaletin kapısında beklemeyi bile düşünüyodum
Bisaniye Aslicrn 12-16 arasında bitti :) seaband bulantı bilekliği kullandım çok faydası oldu. Bu arada vicdan azabı çekme yiyemiyorum diye çünkü bebek bir şekilde besleniyor ☺️
Ozdem Aslicrn genelde 15.haftada bitiyor canım hiç sıkma canını bebeğin şuan senin depolarından besleniyor bende bulantı zamanlarımda 6 kilo vermiştim sabret sabahları çubuk lraker ve galeta yanından eksik etme uyanır uyanmaz birşeyler yemeğe bak zeytin peynir en azından bastırır 🙏 Allah şifa versin
Aslicrn Gokmeninannesi bende 4 kilo verdim off bide sucluluk duygusu oluyo hic bisey yiyemiyorm aksamlari dahada kotu oluyorum senin yine erken bitmis benim 9+4 hala devam 😔
Aslicrn Damla6606 yaa uzun surmus seninde ilac icmekte istemiyorm bu sabah ictim ilk kez ama 2 3 saat etki etti sonra yine basladi 11 12 de bitmezmi acaba 😔😣
Gokmeninannesi Aslicrn şuan da saatte bir kere bişey yemezsem midem bulanıyor merak etme mide bulantın geçince ara öğün kaçırınca miden bulancak bende öyleydim şimdi 1 hafta öndem gidiyor 🙄😂
Tazeanne0134 Aslicrn sen 9+4'de devam diyorsun ben 10+4 oldum hala devam ediyor 7+3'de başladı kusmalarım hala devam ediyor
Aslisuvay Aslicrn valla benim 13 hala bulantim devam ediyo tiksindim cogu seyden artik normale donmek istiyorum
Aslicrn Gokmeninannesi bu bulanti hic gecmicekmi yani safak sayar gibi gun sayiyorm resmen 12. Haftaya 🙈
Aslicrn Damla6606 cok zor allah kimsenin basina vermesin bu bulantiyi rahat hamilelik gecirenler cok sanslilar
Gokmeninannesi Aslicrn ben tuzlu kraker yerdim, limon yerdim geçerdi seninde midene iyi gelecek bişey illa ki vardır iyi geleni bulabilirsen rahatlarsın bence
Aslicrn asyagibi ciddimisin😣😣 hamileligin sonuna kadar devam etmesinden oyle korkuyorumkii allah kolaylik versin sana ya, yemek yiyebiliyomusun peki ben kesinlikle hic bisey yiyemiyorm ilk 3 ay onemli degil ama senin beslenmen lazim😔
ZsSahin Aslicrn benimde hala hala devam etmekte olan bulantılarım var 34+4 teyiz her zaman çıkarmıyorum ama her sabah o bulantıyla uyanıyorum tabi gece uyuyabilirsem ilk beş ay hastanede serumlarla geçti sonra bulantı hapı takviyesi şimdi de huzursuz bacak ve ayak yanması 🤦🏼♀️
2zannesi Aslicrn aynen. Ben ilkinde çok çektim. Şimdide aynı birşey değişmedi. Ve ozman doğuma kadar sürmüştü neredeyse. Şuandada umudum yok o yüzden. 12 haftayı bile saymak mucize
asyagibi Aslicrn bende hiç bişry yiyemedim ilk 5 ay hemde hiç 😔 her sabah çıkıyor istesem de istemesem de inşallah devam etmez Allahım sana da şifalar versin hemen biter inşallah kuzum üzülme 💐
Aslicrn Gokmeninannesi limon, kraker, cizi, patates, ilac denemedim sey kalmadi bu ara muz iyi geliyo sanki ama yinede tam gecirmiyo hic bisey insallah iyi geleni bulurum yada bu bulantilar beni terkeder artik insallah🙏🏻
Gokmeninannesi Aslicrn ben işe gidiyordum mesela ilk haftalarımda yolda insanların sıktığı parfümden 1 km uzakta ki adamın içtiği sigaradan herşey kusturuyordu beni. Taa ki 2.ayın sonuna kadar şimdi de sadece soğan kavururken bi midem bulanıyor bi de acıkınca gerçi doymak bilmiyorum ama🤷♂️
Aslicrn Gokmeninannesi ah ben bide parfumlerin icinde calisiyorm dusun halimi 😔 bende su doymak bilmicegim zamanlari gormek istiyorum😂
Bisaniye ZsSahin yarıyor. Mantığı şu bulantıya dair akupunktur noktasına baskı yapıyor beyne sinyal yolluyor. ☺️ Kendiniz de elinizle yapabilirsiniz internetten aratırsanız bulantı için akupunktur vs şeklinde çıkacaktır karşınıza. Ben iki gebeliğimde de kullandım sürekli bileğimdeydi ☺️
ZsSahin Bisaniye aldık ama bi iki kez taktım işe yaramıyo diye kullanmadım da keşke kullansaydım belki geçerdi ben 38 kiloya düşmüştüm artık almaya başladım