Ftmgzr inciprenses ben etlede aşılacagını düşünmüyorum bende de kansıZlık var mecburen alıorum ama tabı duzenli aldığım söylenemez nefret edıorum ilaçlardan hepsi bir yeri düzeltmek için diğer tarafları bozuyor 🥴
Ftmgzr tubasd 36 dayım bende çok doğal beslendıgım söylenemez bütün tahlillerim iyi çıktı aslında 28 falan b 12 falan kan dusuktu biraz onu harıcınde iyidim ıkı gundur anlamadım geçer mi artar mı bılemedim de
tubasd Ftmgzr maşaallah sona gelmişsin çok şükür doktorun kan ilaci yazdiysa bence kullan çünkü dogumda dahada düşüyormuş kan gerisi icin dedigim gibi zaten sona gelmişsin bebeginin gelisimi iyimi kac gram
nurhayatogul Ftmgzr yeterli geldiğini düşünüyorsanız almayabilirsiniz ama bazı durumlarda yeterli olmuyor şahsen bende sizin gibi düşünenlerden biriydim 😂
mk123 espalp benimde ellerim acayip agrio, ozellikle parmakları hareket ettiremiom, acip kapatmakta zorluk cekiyorum, magnezyum eksikliginden mi acaba, yarin kontrolum var sorim dra
espalp mk123 bana magnezyum eklem ağrılarına iyi gelir diye verdi doktor. Sonra demir ilacına alerjim olduğunu bulduk. Demiri kesince şişlikler indi ağrı azaldı ama tamamen bitmedi. Magnezyumu içince çok çok azalıyo bitiyo hatta. Her gün bi tane de maden suyu içiyorum. Magnezyum iyi gelebilir sorun isterseniz doktorunuza
tubasd Ftmgzr Allah selametle kucağına almayı nasip etsin inşaallah kan konusundada sıkıntı olmaz inşaallah 🌸
Betttt Ftmgzr canım ben vitamini bir iki hafta kullanıp bırakmıştım. 22. Haftamdan itibaren sanırım demir ilacına başladım ama dediğin gibi kemiklerimde ağrılar oldu bacaklarıma kramplar oldu kolumu kaldıramıyordum. Doktorum kan tahlili yaptırdı bütün değerlerim düşük çıktı. Demir ilacını sabah akşam almaya başladım magnezyum ilacı ve balık yağı kullanıyorum şuan. Çok şükür daha iyi hissediyorum
Adle Ftmgzr magnezyum ve kalsiyum almanız lazım onları 1hafta kulann farkı grrsnz ben kulanmyodum ayaklarm cok agrıyodu düzenli kulanyrm şuan cok iyiym
Ftmgzr Ölemi diyorsunuz bende olmadı başlım az kaldı ama çekılecek çile değil bütün eklemlerim ağrıyor
Esinti94 Ftmgzr Kalsiyum kullanmalısınız, çoğu onun eksikliğinden oluyor... Ben en doğalından nutriwayin kalsiyumunu kullanıyorum günde 2 tane alıyorum ve ağrım sızım kalmadı. İlk aylar ağrıdan yürüyemiyordum şu an sonlardayım ve hiçbir sıkıntım yok çok şükür.
Ilkheyecanim Ftmgzr hamileliğimn başında sadece folik asit kullandım ne vitamin ne kan ilacı hiç bişi kullanmıyorum çok şükür bebeğimde bende çok sağlıklıyız 🧿
Adves Ftmgzr Canim magnezyum eksiligin var gibi ayni sorunu yasadim doktorunla.paylas bu durumu hatta saglik ocagina bi kan ver degerlerine bakilsin
Deletedmom667 Ftmgzr kullanılan vıtamınler dısardan alabılecegın seyler değil.ornegın bir tablet ılac ıcınde bır dunya vıtamın var 3-4 kılo meywe bır oturusta yıyebılırmısın.. misal kalsıyumtakvıyesı alman gerekır dogumdan sonra dıslerım mahwoldu dıyen bırcok anne duymussundur.veya kan ılacı yanı herseyı dısardan alamazsın kullanmayarak kendıne zarar wermış oluyorsun bebegede. Bebek dogmadan anlayamazsın kullanmadım sorun olmadı dıyemez kimse bebek dogduktan sonra anne karnında almadıgı vıtamınler yuzunden sorun yasayabılıyor