Ftmgzr Ben vıtamin kullanmayı ret ettim hep doğal yollardan almaya çalıştım hala daha öle yapıorum bebek gayet iyi ama benım 2 gundur. Bacaklarım ve bileklerim ve eklemlerim de ağrılar olmaya başladı acaba kullanmadığım için mi vitamin alıpta bunları yaşayan varmı yada almayıp 🥴
defne55 Ftmgzr ben de 5 aydır folik asit dışında hiç kullanmadım ama öyle bi agrım yok sadece çok ayakta kaldığım zaman oluyor okadar
Zeynepca Ftmgzr Bende öyleyim. Doktor decavit yazdı ama taze meyvelerle, kuru meyvelerle yani genel olarak yiyebilcğeim şeylern karşılayacağnı düşündm. En azndan erken başlamiyim dedm. 15+4üm
[silindi] Ftmgzr ben sadece decavit kullandım canım bir problem yaşamadım verdikleri vitamin falan almadım hiçbirisini
Tufan_aras defne55 son haftalarda folik asit kullanımını durdur çocukta zeka geriliği yapıyor bilgin olsun sonrasında gerekirse kullanırsın
Rbysf Zeynepca decavit bende kullaniyorum doktor doguma kadar kullanacaksin dedi 22 haftaligim suan bastan beri kullanıyorum
Birkucukumut Ben damla dvit3 kullanmam gerek ve dekavit ve magnezyum kullanmamgerek ama yarım yamalak kullanıyorum ve bebımde agrılarım basladı duzenlı içmem gerek diye dusunuyorum
Denisss Ftmgzr bende hic kullanmadim cok sukur saglikli bi sekildede dogum yaptim benimde huzursuz bacak olayi vardi arada bi tutuyodu ama vitaminlerle alakali bi durum yoktu dogumdan sonrada oda bitti kalici degilmis sukur 🙏
defne55 Denisss huzursuz bacak bende de var valla yatakta ayaklarımı nereye koyacağımı bilmiyorum bazen 🙄
Mutire Arkadaşlar peki magnezyum kullanan var mı eğer varsa kaçıncı haftada başladınız ben 22+1 decavit ve Ferro kullanıyorum
espalp Mutire ben 15’ten beri kullanıyorum magnezyumu. Ellerim ağrıyordu parmaklarım kapanıp açılmadığı için başladık hala kullanıyorum
25agustos defne55 demire kalsiyuma magnezyum a bir baktır canım. Ben bunları kullanmadığım gün uyuyamıyorum
Rahime83 Ftmgzr evet etkisi oluyor bence bende başdan beri hiç kullanmadım dedim yemem güzel vitamin doğal olsun 20 haftadayım kansızlık çıktı 🙄şimdi kan ilacı verdi doktor içmek lazımmış Canım
Ftmgzr Rahime83 kan ilacı alıorum ama yok balık yağı decavit yok başka vitaminler onlara kalsa 6 7 ılaç alıcam
Ftmgzr 36 haftadayım bu haftaya kadar hiç birşeyim olmadı son ıkı gündür çok ağrım var özellikle geceleri ilaç kullanmayı hıc sevmem mutlaka yan etkileri oluyor zararlarıda böle gıderse doktoruma vıtamin testi yaptırıp alsam mı demeden kendimi alamıyorum bu haftalarda bu sorunların yaşayan oldumu acaba
Deniz_ruzgar Ftmgzr canım ben vitamin ve kan ilaçlarımı almamanın ceremesini çekiyorum şuan 36+3 haftadayım gecen ay kan takviyesi ve damardan demir ilacı aldım çok güçsüz kaldım sol bacağım felc olmuş gibiydi yeni yeni toparlaniyorum. Vicium Magnezyum ve kan ilaçlarımı kullaniyorum simdi doğuma kadarda kullanicam.ihmal etmeyin
mk123 espalp benimde ellerim acayip agrio, ozellikle parmakları hareket ettiremiom, acip kapatmakta zorluk cekiyorum, magnezyum eksikliginden mi acaba, yarin kontrolum var sorim dra
inciprenses kan ilacı içmemiz lazım kanı ancak etle toparlayabiliriz aşırı pekmez tüketimini doktorlar onaylamiyor işe yaramaz gereksiz kilo artışı olur diyorlar. Günde 350 gr kırmızı et yiyebiliyorsaniz tamam kullanmayin ama ekonomi malum... kansızlık çok kötü sonuçlar doğurabilir
Ftmgzr inciprenses ben etlede aşılacagını düşünmüyorum bende de kansıZlık var mecburen alıorum ama tabı duzenli aldığım söylenemez nefret edıorum ilaçlardan hepsi bir yeri düzeltmek için diğer tarafları bozuyor 🥴
tubasd Ftmgzr kac haftaliksin.bende kullanmadim cok nadir yazilanlari duzensiz olarak içtim sonra kan testi yaptirdim kanim 8 kusurlere düşmüş b12 düşmüş vs vs bi kac haftadirda ara ara giren kramplarim basladi huysuz bacak basladi... vucudumdaki kalsyumu nerdeyse emip bitirmiş bebek şifa olsun😂 tabii herkesin aynı olacak die bisey yok ben cok organik ve dogalindan beslenememis olabilirim buyuk şehirlerde zor oluyor dogal bulmak sen kendine guveniyorsan devam et🌸
Ftmgzr tubasd 36 dayım bende çok doğal beslendıgım söylenemez bütün tahlillerim iyi çıktı aslında 28 falan b 12 falan kan dusuktu biraz onu harıcınde iyidim ıkı gundur anlamadım geçer mi artar mı bılemedim de