Zuhresule bu arada maddiyat olarak emin olun benim de özele vericek param yok . Ama bazı devlet hastanesindeki yaşanmışlıklar doktorların lakayit davranışları işini yapmayıp senin ağzını eğerek konuşmaları na şahit olmuşluğum var. Bebeğim 3 aylıkken 2 li tarama sonucu kötü değilken sınır ın altında bile değilken sonuca bakıp direk bebeğin ölücek , engelli doğucak aldır bu bebeği, karar ver simdi alalım , karnından sıvı alınması gerekiyor ama önermiyoruz aldırırsan sıvıyı bebek yaşamaz bu şekilde sert tabirlerle konuşan doktor .. sonra o gün başımıza yıkılarak ağlaya ağlaya cıktım o hastaneden ve medical parkta ki doktorun yanına gittik ertesi gün bir komşumuzun doktoru idi ve bize durumu en güzel sekilde iza ederek korkulacak birşey olmadığını dile getirdi aynı sonuca aynı devlet hastanesinde ilk gittiğim doktora gösterdim sonra bilerek ne dicek diye özeldeki doktor gibi ılımlı konusurken ... dedim ki siz böle diyorsunuz ama şu doktor bana bebeğin öleceğini kesinlikle engelli olacagını filan söyledi dedim döndü ne söyledi biliyor musun duygucum en yakın arkadaşımı bana lütfen kötüleme dedi😊😊 bende kusura bakmayın kankacılık oynamaya ara bozmaya gelmistim zaten diyerek sonuclarımı aldıgım gibi cıktım. Anlatmak istediğim şu devlette seni ciddiye alan bi doktor göremiyorsun daha nasıl davranacaklarını bilmiyorlar. Devlette muaneye 9 ay bi doktorda devam ediyorsun ooo doktor iyi diyorsun ama bir sezeryan yap nöbetci hangi doktor var ise o gün o giriyo kendi doktorun bile girmiyo. Buna ek olarak normal doğum ya stajer giriyo ebe ile doktor bile girmiyo .. sonucta kendi canını bebeğini emanet ediceksin o doktora ilk kez gördüğün doktora nasıl emanet edebilceksin. Bi de böle düşünün. Dediğim gibi maddi acıdan bizim de yok özele verilecek paramız hazırda duran borclarımız 2 ay sürekli geriden geliyor sırf iyi bir hastanede olsun iyi bir doktor baksın die herseyden kısıtladık. Tüm yazı eşimin bi atleti bi şortu ile geçirmisimdir hamileliğimin basını da komsumun verdiğ hamilelik elbisesi ile değil üzerime dışarı dolanmaya bile gdicek bes kurus para harcamadık harcayamıyoruz da neden daha iyi bir yerde daha iyi bir doktorda doğum yapabilmek . İçin ordan konusmak kolayda bazı şeyler yaşanmışlıkları kimse yaşamadan bilmez Allah ta yaşatmasın .