Deniz25 suan 31. Haftamdayim ve ben bulgaristanda dogum yapacagim avrupa vatandasi olsun diye cocuk, o ulkeyi tercih etme sebebim benimde cifte tc-bg vatandasi olmam yoksa dogmakla olmuyor vatandasi artik hicbir ulkenin. Neyse orada bile tam tesekkullu dogum hastanesinde yapicam dogumu adi shterev hospital, orasi bile tl ye vurunca bize 7 bin lira falan cikardi max, ve tun sigortalarim orayi karsiliyor. Bulgaria da acibademde var, oraya gittik burda yasiyorsaniz 2500 leva , burda yasamiyor doguma geliyorsaniz 5000 leva dediler yani, 5000 leva 17-18 milyar demek. Resmen acibadem kazikliycak yer aradi. Dedim turk hastanesisiniz ve bende hem turk hem bulgar vatandasiyim , nasil birbirimizi kollanayiz delirdim. Birde diyorlarki gece yada mesai saatleri disinda doguma gelirseniz 1000 leva yani 3,400₺ daha vereceksiniz. Tabii bende sonra gittim dogum hastanesi olan shterev hospital a 2200 leva hersey dahil normal dogum , sezaryn ise 2500 leva dediler anlastik. Her saatte gelebilirsin cunku dogum hastanesi oldugu icin doktor hep var dediler, birde nasil ilgili ve misafirperverdiler. Orasida ozel hast, ama insanlar insan. Acibademin suyu cikmis.