2kezanne Bursa yıldırım Doruk hstnesi 2018 2500tll sezaryan, 2200 normal, spinal 300 ,epidural 250tlydi suan 3300 olmus😱😱 gerisini bilmiyorum sezaryan oldum mecburi spinal 2,175 verdim2018de suit oda dahil çalışan akrabam vardi 😍
Derin6565 savci78 cok memnunum doktorum vanin en iyi doktoru sira almak icin bir ay onceden uhrasiyoruz cok yogun birinci dogumumu da onda yaptim hastanede cok temizdi hizmeti ebeleri cok memnun kaldim gercekten dogum ucretide 1 500 normal dogum sezeryani bilmiyorum tam olarak
Derin6565 savci78 cok memnunum doktorum da öyle cok iyiydi ebeler hastane cok temizdi ilk doğumumu da orda yaptim o doktorda cok tatli dilli gulsum feyza kiziltan cok basarili sira almak icin bir ay onceden ugrasiyorsun simdi dogum ucreti 1 500
nolivewithoutcoffee Kızlar ben de isu gop medicalparka gidiyorum. gebeliğimin ilk döneminde sormuştum haziranda bir zam olacak demislerdi fiyatlar şu şekildeydi şimdi 500 eklenmiştir en fazla. Normal Doğum : 3.000 TL Epidural Normal Doğum : 3.600 TL Sezaryen Doğum : 3.500 TL Epidural Sezaryen : 4.100 TL
Zuhresule Mervevrem 🤭 sarılık yoğun bakım tedavisi olarak geçiyor ekstra para almamaları lazim devletten alıyorlar onlar 😐 ben normal dogum yaptım sarılıktan dolayı 3 gün kaldık para filan ödemedik
Zuhresule @adm Duygu0007 yani hamilelik platformuna şu yorumu yazman hic hoş değil. Senin o söylediğin fiyatı maaş olarak alamayanlar var. İnsanları korkutmaya hakkın yok sen git özelde yap doğumunu 🤷🏻♀️ Yorumunu kaldırılması için işaretliyorum
Duygu0007 Zuhresule ben korkutmak için yazmadım . Gördüğümü yazdım . Kaldırabilirler sıkıntı yok. İnsanlar yaşadıkça öğrenir bazı şeyleri. Bu benim görüşüm. Saygı duyup duymamak insanlara kalmış
Duygu0007 Zuhresule bu arada maddiyat olarak emin olun benim de özele vericek param yok . Ama bazı devlet hastanesindeki yaşanmışlıklar doktorların lakayit davranışları işini yapmayıp senin ağzını eğerek konuşmaları na şahit olmuşluğum var. Bebeğim 3 aylıkken 2 li tarama sonucu kötü değilken sınır ın altında bile değilken sonuca bakıp direk bebeğin ölücek , engelli doğucak aldır bu bebeği, karar ver simdi alalım , karnından sıvı alınması gerekiyor ama önermiyoruz aldırırsan sıvıyı bebek yaşamaz bu şekilde sert tabirlerle konuşan doktor .. sonra o gün başımıza yıkılarak ağlaya ağlaya cıktım o hastaneden ve medical parkta ki doktorun yanına gittik ertesi gün bir komşumuzun doktoru idi ve bize durumu en güzel sekilde iza ederek korkulacak birşey olmadığını dile getirdi aynı sonuca aynı devlet hastanesinde ilk gittiğim doktora gösterdim sonra bilerek ne dicek diye özeldeki doktor gibi ılımlı konusurken ... dedim ki siz böle diyorsunuz ama şu doktor bana bebeğin öleceğini kesinlikle engelli olacagını filan söyledi dedim döndü ne söyledi biliyor musun duygucum en yakın arkadaşımı bana lütfen kötüleme dedi😊😊 bende kusura bakmayın kankacılık oynamaya ara bozmaya gelmistim zaten diyerek sonuclarımı aldıgım gibi cıktım. Anlatmak istediğim şu devlette seni ciddiye alan bi doktor göremiyorsun daha nasıl davranacaklarını bilmiyorlar. Devlette muaneye 9 ay bi doktorda devam ediyorsun ooo doktor iyi diyorsun ama bir sezeryan yap nöbetci hangi doktor var ise o gün o giriyo kendi doktorun bile girmiyo. Buna ek olarak normal doğum ya stajer giriyo ebe ile doktor bile girmiyo .. sonucta kendi canını bebeğini emanet ediceksin o doktora ilk kez gördüğün doktora nasıl emanet edebilceksin. Bi de böle düşünün. Dediğim gibi maddi acıdan bizim de yok özele verilecek paramız hazırda duran borclarımız 2 ay sürekli geriden geliyor sırf iyi bir hastanede olsun iyi bir doktor baksın die herseyden kısıtladık. Tüm yazı eşimin bi atleti bi şortu ile geçirmisimdir hamileliğimin basını da komsumun verdiğ hamilelik elbisesi ile değil üzerime dışarı dolanmaya bile gdicek bes kurus para harcamadık harcayamıyoruz da neden daha iyi bir yerde daha iyi bir doktorda doğum yapabilmek . İçin ordan konusmak kolayda bazı şeyler yaşanmışlıkları kimse yaşamadan bilmez Allah ta yaşatmasın .
Zuhresule Mervevrem ilk 15 gün boyunca hiçbir ücret alınmaması gerekiyor. 170 i arayıp bilgi al canım bence
fatihpars Melek1010 demir hayat sigorta hamile olsanız dahi karşılıyor. Tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında iki can sigortası diye geçiyor. Bunu sadece demir hayat sigorta yapıyor. Devlet bu sigortaya verdiğiniz paranın bir kısmını da iade ediyor.
Melek1010 fatihpars bunu yeni duydum hamile kaldığım ilk ay çok araştırmıştık eşimle ama yok demişlerdi artık başka bi bebişim olursa inşallah
Mervevrem Zuhresule hicbilgim yok hatta ilk muaynesine gittik orada da para ödedim malesef arayiyim teşekkür ederim ☺️
Muallimehanim Deniz25 Acıbadem cidden saçma sapan pahalılıkta bir hastane 🙄 Gerçi benim gittiğim hastane hakkında da çok iyi şeyler söylemiyorlar. Son dakika bişeler çıkarıp para koparmak istiyolar diye çok duydum 🤦🏻♀️