Esma5825 canim bu benim 2. Gebeliğim ilkinde baya uzuldum kimyasal gebelik gecirdim ve izana suleyman beye gittim bunu okuyacak olanlar varsada iyi dinlesin ben asla ve asla o doktoru önermiyorum ben kimyasal gebelik geçirirken tebrikler hamilesin diye eve gönderdi sonra 1 hafta sonra kanamam oldu meğersem benim değerlerim düşükmüş ve yükselme artış gostermiyomus ona ragmen ultrosonda bakti rahim duvarında kalınlaşma var dedi bu ne demek diye sorduğumda yani gebelik var dedi ve ben hamile oldugunu zannediyodum 1 hafta sonra öğrendik ki kimyasalmis kanamam olunca ali beye gittim anlattı durumu ve süleyman beyin beni kan takibi yaptırması gerekiyormus değerlerimde artış oluyo mu olmuyo diye ve ben cok kotu ağrılı bi sekilde 1 hafta kanama gecirdim. Daha sonra bu gebeligimi ogrendigimde ilk muayne mi ali beye gittim daha sonra burda esimin akrabasida hamile oda kahraman beyi onerdi bi dene beğenmezsen gitmezsin dedi ve ben 2 3 kere devam ettim kahramam beye ama hic bisey söyleniyo içeriye girim çıkmam 5 6 dk felan bakıyo ultroson fotosunu çekiyo elime verip ilaç yazıp su günde gel diyo ee ne anladim ben bundan bana desin sunu ye bunu yeme bu hareketleri yapma dikkat et diye ama maalesef hic bisey demedi en sonda da bu hareketi sinirimi bozdu. Bende aman aman zengin durumunda degilim ama bebegim icin iyisi olsun isterim sonucta ben doğumda canımı bebeğini ona emanet edicem ve ben cok panik bi insanım beni her yönden kafami rahatlamadı gerekiyo herseyi söylemesi lazim o yuzden bu bebeğimi sansa bırakmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun insallahhhh