Esma5825 Mucizemmmmmm Çok geçmiş olsun inşaAllah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ne diyebilirim ki doktor tamamen şans meselesi bi yerde işte.. İnşaAllah sorunsuz atlatırız bu dönemi
Mucizemmmmmm Esma5825 Amin Rabbim bütün hamileleri bi açmazda kurtarsın saglikli bi sekilde de kucağınıza almayi nasip etsin bu arada siz de milastamisiniz
Mucizemmmmmm Esma5825 burgaz otogarın o taraflarda mi ben gelin geldim daha çoğu yerini bilmiyorum da
Busranrunal Ben acibadem de aybala hanıma gidiyorum ama geçenlerde milas izan hastanesinde ayşe diye bi dr a gittim inanın çok memnun kaldım sigortam olmasa ona gelerim anlayışlı açıklayıcı nazik bi bayan di tavsiye ederim
1PrensAnnesiii Busranrunal aybala hanım adamına göre muamele yapıyor bir kere gittim ve o kadar pişman oldumki ayak üstü geçiştirip gönderiyor ilgi sıfır... bodrumda gitmediğim doktor kalmadı kesinlikle acıbademde Tahir Ateşe tek geçerim on numara baba gibi bir doktor😍
Busranrunal 1PrensAnnesiii ben öyle zor bilr hamilelik geçirdim.ki ilk başlarda aybala hanım olmasa korkudan panikten olurdum heralde gece kacta olursa olsun aradım açtı hastaneye geldi ilgilendi ilk gittiğimde bana da ilgisiz gelmişti ama alıştıkça abla kardeş gibi olduk biz dr işi şans biraz şanirim
Aslimm48 Detaylı ultrason çektiren varmı arkadaşlar? 4 boyutlu çektirmek istiyorum ama galiba yok muğla'da yada çevresinde
1PrensAnnesiii Aslimm48 4 boyutlu dediğin perinatoloji mi canm ayrıntılı yani herşeyine bakılıyor ben aydında yaptırdım 450 tlye.
Aslimm48 1PrensAnnesiii aydın da hangi hastane acaba ? Memnun kaldınız mı? Evet perinatolog istiyorum 😊