ezgibozkurtkocak Ben erimin mesleğinden dolayı diyarbskirdayim ama ankarada doğum yapicam 22+1 erkek Gazideyiz
Zehrabirsenuysal CanNurdan özel ERYAMAN HASTANESİ güzel muane ücreti 82 Doğum 2.500 kızımı orda doğurdum. Bilgi HASTANESİ muane 70 Doğum 1.750 lokman hekim paket fiyat 5 bin hrs HASTANESİ muane 150 dogum 5 bin
Kubra6095 Zehrabirsenuysal bilgi hastanesine gittinizmi daha önce nasıl orası önerdiğiniz bi doktor varmı acaba ?
Aminem2020 Zehrabirsenuysal hrs hastanesi hangi doktoru diyosunuz ? bende oraya gidiyorum muayene 227 doğum 7100 doğum paketi 8500 benim doktorumda
Zehrabirsenuysal Kubra6095 en son Doğum yaptıgım doktor eryamandan oraya geçmiş muhteşem bi doktor muanesi en az yarım saat sürüyor çok Bilgili ve çok iyi bi doktor herşeyle ilgileniyor sanki arkadaşınmış gibi şimdi Bilgi hastanesine başlamış OSCAR ÖĞÜTEN bilginin odaları falan da çok iyi istersen instagramdan bak doktora
Zehrabirsenuysal Kubra6095 evime yakın olduğu için genel olarak bilgiyi tercih ediyorum en azından doktorları iyi
denizcik Boncuk23 ben de geçen yıl doğum paketi aldım. O sıralarda sadece doğum 5-5.500 civarındaydı canım.
yapoo04 25+0 haftalık hamileyim, Etlik Zübeyde Hanıma gidiyorum riskli gebeydim çünkü. Cinsiyetimiz erkek 👶🏻💙🙏🏻
denizcik Boncuk23 yuhh bir de benim doktorum sgk ile anlaşmalı olmadığı için 5.500 dü diğer doktorlar 5000 di. 1000 tl ne ara zam getirmişler🙈
Cerenkurt06 Bende Koru'dan Şehir hastanesine geciş yaptım doğumuda orda yapacagim insallah yarin kontrolüm var 🤗 36+6 37 olacagız insallah 00.00den sonra 😂 saglikla alalim insallah kucagimiza🙏🏻 bu arada Erkek, oglum geliyor 💙💙