Kalphanem Merve2332 36+0ız bugün şehir hastanesi takipliyim kızım olacak nasipse , herşeyimiz hazır doğumu bekliyoruz 🤗 siz ?
CanNurdan Merve2332 biz tayini Ankara’ya isteyecez ama devlette doğurmak istiyorum durumumuz kötü değil ama 7bin hastaneye vermek çok saçma geliyor bana çocuğumun bi eksiğini alırım taş çatlasın 3 bin hadi bilemedin 4 bin olsun 7bin çok pahalı geldi bana araştırıyorum şimdi bi çok yere de kayıt yapacam hangisi hoşuma giderse artık 🥰
Merve2332 Kalphanem 34+0 medicalpark takipliyim, kızım olacak benimde, odasını yerleştirmedik sadece, bende artık herşeyi tam olsun doğumu bekleyim istiyorum , 12 temmuzdan sonra işe gitmeyeceğim bende beklemeye geçeceğim, artık her hafta kontrolümüz var
ebruli92 Kalphanem merhaba bende ankaradayim 6 haftalik hamileyim bilkentteki sehir hastanesinemi gidiyorsunuz memnun musunuz
Merve2332 Boncuk23 alianz sigortam var benim hiç sormadım hastanenin paketi 7500₺ doğumda 3-4 bin civarıdır
denizcik Boncuk23 ben de geçen yıl doğum paketi aldım. O sıralarda sadece doğum 5-5.500 civarındaydı canım.
Melegimm19 Dilekctnky Ulviye hanıma gidiyorum canım sen hangisine gidiyorsun haftamızda aynıymış ne güzel 😍
Zehrabirsenuysal CanNurdan özel ERYAMAN HASTANESİ güzel muane ücreti 82 Doğum 2.500 kızımı orda doğurdum. Bilgi HASTANESİ muane 70 Doğum 1.750 lokman hekim paket fiyat 5 bin hrs HASTANESİ muane 150 dogum 5 bin
Fatmacbc1997 CanNurdan canim sami ulusta derya leblebici var muhteşem bi doktor ben ona gidiyorum ve kadının hastasi çok okadar tatlı okadar güler yüzlüki ben ömrümde ilk defa öyle doktor gördüm herseye tane tane dinleyip cevap veriyor rakiplerini kontrollü yapıyor her gittiğimde rahatça arkadaş gibi konusabiliyorum tavsiye ederim sana
Beyzakvrkk Tazecikannecik bende 23 haftalığım şenol kalyoncuya gidiyorum tobba . Muayneye özel yazanesine gidiyorum dogum tobb ta olacak. Ne kadar doğum bize 7 normal 8 bin sezerjan dedi doktorumuz