DilanArslanSahin kyr9324 burası indirim duyurma postu arkadaşım. Burdan sorularınızı yazmayın tavsiyelerinizi yazmayın.
Meriss DilanArslanSahin yazınca noluyor pardon ama bi bayan olarak helede hamile insanların sinirini bozmaya değiyor mu ?!
Melie DilanArslanSahin bizde yardımcı olmak için yazdık aptal maptal diyerek bence sen gereksiz konuşuyosun terbiyesizliğin luzümu yok düzgünce söylesen tamam derdik dmi?
Dilara25 Melie Melie bin kere söylendi zaten kadın haklı bn de rahatsız oluyorum hatta siz muhabbet edenlerin dışında herkes rahatsız oluyor.google a bile yazsan cevabı bulursun buraya sormak saçma evet.tavsiye diyosun da yorumlara bak kardeşim bütün sitelerde var üşenmeyin de okuyun
Melie https://www.cillim.com/ Kızlar burda baya bi üründe indirim var bugün ilk defa alışveriş yaptım siteden ama ürünler uygun açıklamasına bakarak sizde sipariş edebilirsiniz.
Esuyum38 Deletedmom0042 çocuk emse bile bazen süt fazla gelebiliyor o zaman sağmak gerekiyor yoksa göğüs taş gibi oluyor ve ağrı yapıyor
RabiaGlck Deletedmom0042 ben bu yazınızı görünce size cevap vermek istedim. gögüslerin sütten tıkanıyor ağrıdan ağladığımı geceleri uyuyamadığımı bilirim çocuk emsede sütün fazla geldiği zamanlar oluyor o zaman da sağım yapıyorsun sütün az olsada sağdıkça çoğaltıyorsun yani kurtarıcı fazla pahalı şeylere gerek yok 50 tl lik de iş görüyor
Deletedmom0042 RabiaGlck cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin 👏🏼💖 sahsen gereksiz buluyordum ama fikrim degisti
MeFa 🍀🍀🍀İndirim duyurma dışında birilerinin yorumları yanıtlanıyor diye kızanlara sesleniyorum; evet çok haklısınız lakin hepimiz biliyoruz ki uygulamada mesaj göndermek gibi bir durum söz konusu değil. O yüzden mecburen yorum yanıtlanıyor. Ve siz de hak verirsiniz ki kimisi indirim dolayısı ile önerilen sayfadan alış veriş yapıp yapmadığını merak ediyor, kimisi de hangi ürüne ihtiyaç varmış ya da ne işe yarıyormuş onu merak ediyor. Mesaj konusu olmadığı için herkesin bir post açması işi daha da uzatacaktır. Zaten istenilen kişiye ulaşmak da o kadar kolay olmayabilir. Haklısınız lakin saygıyla karşılamak gerektiğini düşünüyorum. Nacizane fikrimi belirtmek istedim. 🤗 Ayrıca uygulamaya mesaj kısmının eklenmesi çok iyi olacaktır. Adminler bu konuda bişey yapabiliyorsa bu da bir istek olsun ☺️
Nagihantilbac Habibea kullandın mı canım peki yada memnun kalan varmı acaba? Almak isterim ama marka hakkında bilgiye sahip değilim
Nagihantilbac MirhanMirza ürün hakkında bilgi alıcaz ki memnun kalan yada kalmayan varsa bizde alışverişimizi ona göre yapalım. Sizde iyi alıştınız ilk dk dan muhabbet etmeyin diye sanki hal hatır soruyoruz bizde burda.
MirhanMirza Nagihantilbac burası ürün hakkında bilgi alma Postu değil Dikkatinizi Çekerim. KOSKACAMAN İNDİRİMLERİ DUYURMA KAMPANYASI yazıyor. Sıkıldık çnkü indirim var diye giriyorm hep hüsran sinir bozucu bir durum burada kişisel değil sorun zira herkes aynı şeyi yapıyor uyarıyorm ki devamı gelmesin. Ama ne yazıkki insanlar anlamıyor istersnz bakın....
_kkbr Tavsiyeleşme olur da,;kimisi de suyunu çıkartıyor yani. En fazla 2 defa sorarsin, geçen ay bi beşiktir gitti, yok ölçüsü, yok nevresimi,yok sallanabilirliği, buda çok fazla yani.Memnun kaldinizmi diye bitse, kimse sorun yapmaz zaten.
gzllrun Enucuzbebekmarket diye biyer vardı baya uygun alan memnun kalan çok kişi var kızlar instagram adresleride var 👶🏻
SalihaSomuncu5 gzllrun tavsiyeniz uzerine bende bakiyorum iki saattir harika urunler harika fiyatlar resimdeki gibi geliyor degil mi kalitesi kumasi filan
SalihaSomuncu5 Yaser27 bende sizin tavsiyeniz uzerine verdim bugun 250 liralik hemde fena gaza geldim insallah pisman olmam