MirhanMirza ben bi ürün hakkında 500 tane soru soran bi insan olmadığım için üzerime alınmıyorum da zaten. Sürekli konu pişirilir pişirilir önünüze geliyorsa bunu yapan insanları etiketlemenizi tavsiye ederim. Bi ürünü başka bi hamile yada çocuklu kadın aldıktan sonra ürünün memnuniyetini sormak zorundayım. Paramı da sokakta bulmuyorum. İndirim dediğin her yerde var. Yeri geliyor 100 liralık ürünü indirime sokmadan önce 150 lira yapıp sonra indirim var diyebiliyor firmalar. Böyle durumda birbirimizi de uyarıyoruz. Aman almayın ilk fiyatı buydu ben bu kadara aldım. Ürün beklediğim gibi çıkmadı diyende var. Kötü bi ürüne indirim var diyip diğer hamile annelerin almasını sağlamak ister miydin? Kaç ahhh yerdin burda emim ol. Kusura bakma uzun bi mesaj oldu ama ard arda yazıp yazıp diğer hamileleri de rahatsız etmek istemedim. Ben bi ürünü aldığımda kötü çıktıysa diğer insanları uyarmaya devam edicem ki onlarda paralarına kıymasınlar yazık günahtır. Sokağa atıcak kimsenin parası yoktur umarım.