Ankara-06 NaimeYilmaz Ankara’da oturanlar İstanbul yolu Civil’in -2. Katı Bebek ve çocuk giyim outlet bilginize
AmatorAnne NaimeYilmaz önerim var. İndirimle ilgili yazı yazilacaginda koyu yazılsın. İndirim arayanlar onlara baksın direkt. Öneri yorum vs yapanalr da ince yazılı yorumalra baksın. Ne dersiniz?
Esramese NaimeYilmaz NaimeYilmaz bence bu post kalksin artk indirim falan goremiyorum muhabbetten kizmayin ama 1saattr bakiyorm hep ayni muhabbet faydalanamiyorzki
Deletedmom0042 5 Temmuz Bim. (Bilmeyen varsa) 👶🏻 Bebek küvet ve filesi : 29,90 tl 👶🏻 5li zıbın seti(%100 pamuk) : 16,90tl 👶🏻 Bambino 2li biberon ve 2li emzik : 13,50tl 6,95tl. (Bunlar ne kadar sağlıklıdır bilemem) bana küvet ve zıbın cazip geldi
Melie Deletedmom0042 zıbını bende alıcam küveti almıyorum çünkü yer kaplamasın diye katlanabilir almayı düşünüyorum.
kyr9324 Deletedmom0042 unisoft mendille yenidoğan mendil arasındaki farklar nelerdir ? Ben yenidoğan değil diye bilmediğim için almadım
Adves Deletedmom0042 sunda da o.kampanya devam.ediyor ben 5 paket aldim kacirmadan alin derim uni islak mendili
MomK Deletedmom0042 evet emicektir ama ben Doğum izninden sonra çalışacağım ve bebeğime annem bakacağı için süt sağım makinası gerekecek bu sebepten ben arayış içerisindeyim
Esuyum38 Deletedmom0042 çocuk emse bile bazen süt fazla gelebiliyor o zaman sağmak gerekiyor yoksa göğüs taş gibi oluyor ve ağrı yapıyor
RabiaGlck Deletedmom0042 ben bu yazınızı görünce size cevap vermek istedim. gögüslerin sütten tıkanıyor ağrıdan ağladığımı geceleri uyuyamadığımı bilirim çocuk emsede sütün fazla geldiği zamanlar oluyor o zaman da sağım yapıyorsun sütün az olsada sağdıkça çoğaltıyorsun yani kurtarıcı fazla pahalı şeylere gerek yok 50 tl lik de iş görüyor
Nagihantilbac Habibea kullandın mı canım peki yada memnun kalan varmı acaba? Almak isterim ama marka hakkında bilgiye sahip değilim
Cagla94 MomK canım manuel göğüs pompasıyla çok zorlanırsın ki ben çok zorlandım ordan biliyorum en kullanışlısı elektrikli olanı
ZeynepNisa18 Deletedmom0042 kardeşimin bebeği 10 gün küvezde kaldı günde iki kez görüş vardı bu yüzden sütü sağıp götürdük. Yalnızca çalışan anneler için değil böyle durumlarda da lazım olabiliyor
Ahmetefe Deletedmom0042 Canım çalışmayanlar için de lazım oluyor benim sütüm fazlaydı diğer göğsümü sağar dolaba atardım
Nurgizemmm Deletedmom0042 cocuk bazen anne gogsunu istemiyo ki ilk kizim tutmadi bende almak zorunda kaldimm
Deletedmom0042 kyr9324 yeni doğanla farkını bilmiyorum ama unibaby’nin kalitesi iyi diye biliyorum. Ayrıca bu unisofttada alkol, paraben ve parfüm yok. Yinede içeriğine bakmak, araştırmak gerekir.
DilanArslanSahin kyr9324 burası indirim duyurma postu arkadaşım. Burdan sorularınızı yazmayın tavsiyelerinizi yazmayın.
Mucizemm35 kyr9324 ben A101 de indirimden 4 lü olarak 15 paket aldım eşimle nasılsa sürekli alınacak şimdiden alalım dedik doğuma nasipse 3.5 ayımız kaldı
Deletedmom0042 MirhanMirza ürün hakkında bir şey sormanın nesi muhabbet ? Ne işe yarar diye postmu açalım. Dahada gereksiz bence
Nagihantilbac MirhanMirza ürün hakkında bilgi alıcaz ki memnun kalan yada kalmayan varsa bizde alışverişimizi ona göre yapalım. Sizde iyi alıştınız ilk dk dan muhabbet etmeyin diye sanki hal hatır soruyoruz bizde burda.
Hiranil Merhaba kızlar hepsi buradaya ait hediye çeki olan var mı kullanmayacaksanız eğer ben kullanabilir miyim beşik alıcam daha öncede arabasını aldım bebeğimin varsa kullanmak isterim
Senasybn Melie katlanır küvetin boyutuna bir bak istersen bende öyle alacaktım ama çok küçük ebebekte açıp baktık birkaç aydan sonra bebek içine sığamaz gibi
MomK DilanArslanSahin indirim postu olduğunu gayet iyi biliyorum . Lakin bir hanımefendinin sorusuna cevap yazmış olmam sizi neden bu kadar irdeledi ? Tavrınız , hiç hoş değil . Hele ki her birimiz hamileyken bu tür polemiklere gerek olmadığını düşünüyorum. Uygulama da mesaj kısmı olmadığını hatırlatır saygılı ölçülü yorumlara davet ederim herkesi ...