Selinatasu @GamzeAltndas Konyaaltındayım uncalı meydan tıpta hayriye açıkgöze gidiyorum canım kesimlikle tavsiye ederim ilk girdiğim gibi elektrik aldım 😘
Bernazumra Selinatasu bende antalya meydan tıpa gidiyorum doğumum orada olucak inşallah kaç haftaliksiniz ??🤗
Roses Selinatasu şimdilik tıp fakültesi ne gidiyorum ama vitale yi gitmeyi düşünüyorum ama doktorda kararsızım
Ruveydakilic25 GamzeAltndas Merhaba Bende Antalya da yaşıyorum 25+4 haftalığız ☺ yaş 21 Vitale hastanesi Ali fuat şengör e gidiyorum 🌸
uleKurbanKazan GamzeAltndas merhaba bende konyaaltındayım 11+2 olduk 🙏 medstar nilsem Eraslan’a gidiyorum şeker gibi bir kadın her konuda destekçi yardımcı çok pozitif hastalarına tavsiye ederim
Seda-HakanNaml GamzeAltndas ben memnunum valla aklıma soru takıldığında soruyorum bilgilendiriyor bi sıkıntı yoksa zaten pek birşey demiyor haftaya kontrolum var yine gidenler de hep memnun doktorları olsun hasta odaları olsun kaliteli bi hastahane bence sen neden memnun kalmadın
GamzeAltndas Seda-HakanNaml daha önce bebeğimi düşürdüm o yüzden bu hamileligimde çok korkuyorum bisey olucak diye , agrim cok fazla oldu muayene edermisiniz bebegim iyimi görebilirmiyim dedim bisey yoktur dedi muayene etmedi . Çok üzüldüm bende .
Senis Bende 26 yasinda, 28 haftaligim ve allah nasip ederse bir kiz bebegim olacak.🤰medstar sanem hanima gidiyorum.
Zeyneep Merhaba. Ben de 26 yaşındayım. 18 haftalık ilk bebeğime hamileyim. Yaşam hastanesi İsmail Semih Şahin’e gidiyorum. Yakın oturanlar bir buluşma yapıp fikir alısverisinde bulunsak keske ne güzel olur🙏🏼
GamzeAltndas Zeyneep evet o doktor gerçekten çok iyi ilk o doktora gittiğimde bebeğimi düşürmüştüm çok destek oldu sagolsun çok iyi bir doktor. Doğrular söylüyorsun canım biyerde tüm hamisler buluşsak çok iyi olur ☺
Bernazumra Zeyneep benim evim yaşam hastanesine çok yakın ama meydan tıpa gidiyorum. Buluşma olsa çok güzel olucak gerçekten yeni evliyim 4 buçuk ay oldu afyondan gelin geldim hiç arkadaşım yok burda çok güzel olur gerçekten 🤗
Zeyneep GamzeAltndas ben de ikizlere hamileydim daha sonra birini düşürdüm. Gerçekten çok ilgili ve rahatlatıcı biri😌 Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah🙏🏼
Seda-HakanNaml GamzeAltndas ilgili aslında baya ama bilemedim yine de nie öyle dedi ilk başlarda ben de bi güven alamamıştım ama sonralarda iyice tanıştıktan sonra güven aldım
Oznur07 Bende antaldayim 28 yas vitale hastanesi koray dumana gidiyorum cok iyi cok bilgili bi doktor asilama olucam insallah tutar dualarinizi esirgemeyin 😏
Tuqbabars Antalya merkezde yaşıyorum 23 yaşındayım 13+1 haftalık ilk bebeğime hamileyim memorial hastanesine gidiyorum doktorum sibel kaya çok memnunun çok güleryüzlü alanında çok iyi bi doktor bizimlede çok güzel bi şekilde ilgileniyo 🌸💁🏼