M_cakir Serap_tulum aaa bende Gökbay Bey e gidiyorum. Az kalmis doğumunuza, ne güzel😊 biz 28+5 olduk daha🙂
Bernazumra Selinatasu bende antalya meydan tıpa gidiyorum doğumum orada olucak inşallah kaç haftaliksiniz ??🤗
Bernazumra Zeyneep benim evim yaşam hastanesine çok yakın ama meydan tıpa gidiyorum. Buluşma olsa çok güzel olucak gerçekten yeni evliyim 4 buçuk ay oldu afyondan gelin geldim hiç arkadaşım yok burda çok güzel olur gerçekten 🤗
Zeyneep Bernazumra ben de yaşam hastanesine yakınım demek ki komsu sayılırız💕 aslen afyon’lu musun? Ben de afyon’dan geldim eş sebebiyle afyon’luyum aslında🙏🏼
Bernazumra Selinatasu ben antalya meydan tıpa gidiyorum oya hanıma doğumu uncali meydan tıpda yapicaz dedi doktorum o yüzden mesaj atmıştım 🤗🤗
Zeyneep ElifGK aa doktorumuz aynıymış. İyi yorumlar okumak rahatlatıyor. Çok rahatlatıcı ve güler yüzlü biri
GamzeAltndas Zeyneep yok canım benim ben Antalyalım , benim eşim Denizlili ben denizliye gitceme eşimi Antalyalı yaptım ☺. Ben Kepez Belediyesinin o taraftardayım sen 💕
Zeyneep Bernazumra ne güzel hemsehri çıktık💐 ben üniversite için gelmiştim evlenince burda kaldım.🙂 18 haftalık henüz, sen ne kadarlık hamilesin😍
NidaEzgi Merhaba Uncalı da oturuyorum 27 yaşıma girdim yeni sayılır 14 haftalık hamileyim😊 doktorum Lara da sevgül şahin özel muayenehanesi var çok bilgili bi doktor memnunum🙏
Bernazumra Zeyneep gerçekten öyle hemşehri çıktık 😊 ben 17 +5im ama bebegimin gelişimi 10 gün önden gidiyo 19 haftalık oluyo yani. Cinsiyetinizi ogrendiniz mi 🤗🤗🤗
Zeyneep Bernazumra aa ne güzel aramızda bir hafta var yok🐣 benim cinsiyet kız canım sen öğrendin mi? Bir de detaylı ultrason istedi mi doktorunuz önümüzdeki hafta için randevu verdiler bana
Bernazumra Zeyneep evet canım oğlumuz olucak inşallah rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ❤❤ afyona annemlerin yanına gidicem 2 haftalığına 2 hafta sonra gelince ertesi gün gidicem ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi için . Tetenoz aşısı yaptırdın mı 🤗
Um07 Elosh Ben 15 haftalık oldum ama daha doktor bulamadım devlete gidiyorum normalde anadolu hastanesinde teyfik bey var arada oraya gidiyorum ama devlette doktor bir türlü bulamadım 🤷♀️🤷♀️