GamzeAltndas Merhabalar güzel anneler Antalyada Yaşıyan tatlı hamişler 🤰🏻 var mı ? Varsa Kaç yaşındasınız bebeğiniz kaç haftalık👼🏻 ?
Deletedmom_26 GamzeAltndas konyaaltındayım 22+1 deyiz 🙂 24 yaşındayım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşAllah 🙏🏼
FerhanSerkanEilmez GamzeAltndas konyaaltından 30 yaşındayımmm 26 haftalık 😊😊😊 Vitale ali fuat beye gidiyorum
Serife07 GamzeAltndas 34+4 haftalık hamileyim 😀 vitale ali fuat beye gidiyorum çok memnunum doktorumdan
GamzeAltndas Aysegull00 oyy mahşallah canım , cinsiyeti ogrenmeye az kalmış demek ☺, Hangi hasteneye hangi doktora gidiyorsun , bu türlü iyi bir doktor bulamadım ya 😒
Aysegull00 GamzeAltndas vitale hastanesine gidiyorum alo fuat hocaya ve çok memnunum başka hastaneye de gittim ama kafamı sarmadı erkek olmasına rağmen beni anlıyor 😊tavsiye ederim %70 ihtimalle erkek dedi haftaya keson belli olacak cinsiyeti
SinemAkkaTuran Merhaba Antalya merkezde yaşıyorum 20 haftalık hamileyim 22 yaşındayım Vitale hastanesi Koray Dumana gidiyorum çok seviyorum doktorumu tavsiye ederim
GamzeAltndas SinemAkkaTuran teşekkür ederim canım ☺Allah bebeğini kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin 🙏🏻
NidaEzgi 27 yaşındayım 13+4 günlük hamileyim Uncalı da oturuyorum Lara da Sevgül şahin e gidiyorum ben de doktor olarak çok bilgili bi bayan😊
Seda-HakanNaml Meydandayım 27 yaşındayım 23+3 haftalığız prensesimiz geliyo 💞❤❤😍😍yaşam hastahanesi Nalan Cihangir’e gidiyorum