Berivanbalaban Tazeanne0134 ayyy buyumus ooo benimki ne zaöan buyucek valla zaman gecmıyo ben cok sabırsızlanıyorum😂😂
Berivanbalaban Tazeanne0134 inşallah kuzum yaa beni bu post sardı ama pek aktıf yazan yok nerde bu kızlarrrr🧐😇😇
murdumaski Berivanbalaban dimi dimi kimse nasıl gidiyo hiç anlatmıyo , HANİ HEP BİRLİKTE YÜRÜYODUK HANIMLAR 🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Berivanbalaban Husraaaa ay pıt pıt valla gurultuden ilk anlayamıyosun ama esıne bideo cektırt canım 🥰
murdumaski Husraaaa çok heyecanlııı çok ağlamıştım aklıma geldıkce ağlarım . Ben telefonuma deoya çektim , ilk duydugum anı sende çeksene , uyumadan izlemek çok güzel güven veriyo 😍
Bsra_95 murdumaski benim de haftaya 7 olucak işte demekki aynı zamanlarda olmuş olucak allah nasib ederse 🙂
Tazeanne0134 murdumaski benim berbat geçiyor 4 gündür mide bulantım yoktu bugün çok kötüyüm hala bile bulanıyor kalkamıyorum canım bi taraftan da tursu istiyor yesem mi yemesem mi kararsız kaldım
murdumaski Berivanbalaban ay bu postu bilmemde ciddi ciddi delinin birinin postu bu gidişle 726372k olur sinirlerimi allak bullak etti 🤦🏻♀️ Öff cocugum strese girdi ya .