Bsra_95 Kızlar bide utanarak sormak istiyorum ilişki meselesini ne yapıyosunuz doktorum bana devam korkamana gerek yok dedi ama ben yine de huzursuzum 😐
Bsra_95 murdumaski canım bişey daha sorucam sen kaç haftalıkken öğrendin hamile oldugunu ve öğrendiğinde beta kaçtı?
Tazeanne0134 Berivanbalaban tövbe yarabbi tabi almaz o kadar da değil kuzum ama bende de yumuşatıcı vs koklama şeysi var ama öyle fazla değil çok şükür
Berivanbalaban Tazeanne0134 koku yumusatıcı cok fena bende ben onlar olmadımı evım temiz gelmiyo bana😂😂😂
Sldaorcn35 7+2 yiz ve delicesine bulantı mevcut.yesem de kusma oluyor.dilerim 3 aydan snra asla bulantı ve kusma olmaz🙏
Berivanbalaban Tazeanne0134 valla bende bişey yok ama bilmiyorum yenı doktordan geldık bana dusuk onleyıcı igne verde bide kabızlık ıcın toz. Karısım verdı ama bebişimin kalbını de dınledımmm 🥰🥰🌺🥰🥰
Tazeanne0134 Berivanbalaban gözün aydın kuzum geçmiş olsun inşallah sağ sağlim kucağına alırsın yavrunu sen ne kadarlık hamişsin
Berivanbalaban Tazeanne0134 ayyy buyumus ooo benimki ne zaöan buyucek valla zaman gecmıyo ben cok sabırsızlanıyorum😂😂
esraprldr88 Azegndogdu_ ilk doğumumda egepol e gitmiştim ama bu sefer urla devlet hastanesine gidiyorum. Sen nereye gidiyosun