Deletedmom0011 Selam kızlar nerelerdensiniz hepiniz yenisiniz sanırım sağlıcakla kucağınıza alın bebekleriniz inşallah 🌸🌸🤗
murdumaski Deletedmom0011 Ben hatay’danım canım ama son 15-20 günüm inşallah tayinlerin açıklanmasını bekliyorum 8+2 yim ☺️ Amin insallah , peki sen ?
Tazeanne0134 Deletedmom0011 ben adanalıyım istanbulda yaşıyorum 9+4 haftalık hamileyim sen nerdesin nerelisin kaç haftalık hamilesin
murdumaski Berivanbalaban ben böyle girdiysem o içerde nolmuştur allah bilir zaten riskli gebeliğim var dengemi bozdu akşam akşam ya ağzımıda çekemiyorum sinir etti alamadım sinirimi 🤦🏻♀️
Deletedmom0011 murdumaski erkek bebek 4 buçuk aylik tam 😇😇 senin gebeliğin neden riskli canım sıkıntının sebebi nedir
Tazeanne0134 murdumaski benim berbat geçiyor 4 gündür mide bulantım yoktu bugün çok kötüyüm hala bile bulanıyor kalkamıyorum canım bi taraftan da tursu istiyor yesem mi yemesem mi kararsız kaldım
murdumaski Deletedmom0011 ben ikizlerime hamileydim birinin kalbi durdu diğeri yaşıyo devam ediyo , ölünün yaşayanı düşürmemesi için yatış ve ilaç tedavısı görüyorum canım