Tazeanne0134 Deletedmom0011 ben adanalıyım istanbulda yaşıyorum 9+4 haftalık hamileyim sen nerdesin nerelisin kaç haftalık hamilesin
Fatmacbc1997 murdumaski ben normal istiyorum ama bakalım biraz canı tatlı insanimdir çok nazliyimdir😁😁
esraprldr88 Azegndogdu_ ilk doğumumda egepol e gitmiştim ama bu sefer urla devlet hastanesine gidiyorum. Sen nereye gidiyosun
murdumaski Tazeanne0134 hatay’dayım canım ama son 15-20 gün , tayinimizin belli olmasını bekliyoruz 🤦🏻♀️
Berivanbalaban murdumaski kızlar sıze bişey soylicem duduk onleyıcı igne vurulan varmı kasık agrım oluyo dedım bana onu bverdı bu gun vıruldum ilk defa
Bsra_95 murdumaski canım bişey daha sorucam sen kaç haftalıkken öğrendin hamile oldugunu ve öğrendiğinde beta kaçtı?
murdumaski Bsra_95 ben 25,26,27,28 -4 gün boyunca beta baktırdım heyecandan 😂 beta 17-32- diye gitti en son 14200 de baktırmayı bıraktık cocukları gördük , 3 hafta 5 günlüktü galiba ilk öğrendıgımde
Bsra_95 murdumaski ya ben 4haftalıkken ögrendim 4haftada beta 5949du acaba ikiz olabilir mi dedim bende bi an
Bsra_95 murdumaski doktor benden tekrar tahlil istedi biyo miyo bişeylerdi tahlil adı unuttum simdi haftaya cuma bakıcaz sonuçlara dedi ama işte bende merak ettim iyice :D