Birprensesannesiii Merve2332 11 kilo aldım kıyafetler daha yıkanmadi alınacak bi kaç bişe daha var şu anlık doğumun nasıl olacağı belli değil haftam 32+4
Emreilknur5561 Merve2332 aynen bende öyle valla hem çalışıyorum ,hem evde işlerimi yapıyorum ,hem de kızıma Birseyler hazırlıyorum 🥰🥰 Tatlı telaş dedikleri bu olsa gerek 😍
Dilker Merve2332 Merve2332 31 haftalık olduk ama henüz hazırlık yok temmuzda başlamayı düşünüyoruz artık ağustos sonu da doğum inşallah normal istiyorum hastanemiz belli şuana kadar toplam 6 kilo aldım inşallah son 2 ay da almam 🤭
Merve2332 Dilker ben niye hergün kilo alıyorum acaba 😅 gece bebe bisküvisi süt yüzünden olabilir mi 😅😅
Leyliiii Merve2332 merhaba 😍 hazırlıklar 🙄şuan ortada bişey yok kilo konusunda iyi gidiyoruz pek kilo almadık 1950 gramız şuan böyle giderse normal Doğum yapıcaz inşallah sabırsızca bekliyoruz 😍🎀❤️
Hiloss Merve2332 çikolata hariç herşeyi tamam çok şükür doguma 49 gün kaldı şuan için normal doğum görünüyor erkenci davranmazsa doğum memlekette olacak ama iki yerde de doktor hazır çok zor geçiyor son günler 10 kilo aldım şuan 63 kiloyum çok şaşırdım kilo almayan arkadaşlara şuan için bebeğinde kilosu gayet iyi nasıl başardınız bacım fit kalabilmeyi
Deletedmom0333 Merve2332 çok erken degil mi daha 1 bucuk ay var bende 2 haftaya kadar ayarlarım dıye dusunuyprum
Merve2332 Deletedmom0333 geçen gün aksesuar almaya gittim belim ağrıdı ayaklarım şişti çok zorlandım ben 😞 bünyem kötü heralde 😅 temmuzun 15ine kadar benim herşeyi bitirip evde oturmam lazım
tunamom1907 Merve2332 31 hafta olduk bizde bişey alamadık daha babaanne anneanne aldı bişeyler ama biz daha alamadık inilmiyor çarsıya bu havadaa
Merve2332 tunamom1907 kesinlikle hiç birşey yapasım gelmiyor benimde sıcaktan dolayı , işe git gel aygın baygın yat ev dağınıklığı falan aldı başını gidiyor
Denal Merve2332 içindeki elyaf yikaasina gerek yok dimi yani bn yün yorgan yaptrdm olmazsa onu kullanırım...bnde koruyucu ve newrwsimleri yikayayim
Merve2332 Denal bende mekan yatağının üzerine bi tık yün döşek yaptırmak istiyorum , çilekteki satış danışmanı asla tavsiye etmem yatağında yatsın yün olur mu hiç falan dedi , eskiler derler yün ağrıyı sızıyı alır diye 😅
Denal Denal bu arada bnde yarın 32 olacam daha doğum um nasıl olacak bilmiyorum Normali 24agustosd u gün değişimi bif iktim yok siz kaçıncı haftada nizda doğuma şeklimizi ogrendjniz
Merve612506 Fatmaklc66 Kendimi kötü anne hissediyorum 😂😂 cinsiyeti öğrenir öğrenmez herşeyini tamam eden annelere çok imreniyorum 🤦🏻♀️
Poncikmom25 Merve2332 kilomu hiç sorma artık tartıya cıkmak istemiyorum 😂 sıcaktan bayılacak gibiyim evden cıkamıyorum çok sıkılıyorum
Merve2332 Poncikmom25 aynıyız işten eve ağzımı ayırıp geliyorum yattığım yerde eşim gelene kadar kalıyorum 😂
Cigdemcebe Normalde 44 günüm kaldı 34+0 erken Doğum riskimiz var o yüzden tahmini tarihimizi görebilecek miyim kızımla bilmiyorum ☺️🙏 onun haricinde bütün hazırlıklarımız tamam sadece beklemedeyiz🌸
Merve2332 Cigdemcebe süpersin herşeyini tamamladıysan hayallerle bekleme vakti darısı benimde başıma inşallah