M-Ali Hasibekru hiç kilo postuna gireceğim aklıma gelmezdi ben sanıyordum ki almıuorum😂😂😂 10 hafta da 7 kilo 200 gr almışım yemeklerle mücadele veriyorum daha 30. Haftamdayım😕 açlığa dayanamıyorum 40 hafta da 9 kilo aldım ama şu 7 kiloyu 10 hafta fa nasıl almışım🙄 bende anlamadım
M-Ali @YagmurDaskn kanka burda herkes kilolu moralim yerine geldi bi ekmek arası yapsam mı😃😃😃😄🤣😅🤣🤣🤣☺️
YagmurDaskn M-Ali 😂😂😂 yap kız 35 kilo alıp Doğuma giden görmüştüm başka postlarda 😂can Boğaz’dan gelir
Canan13 Bende 58 le hamile kaldım şuan 82 civarı 😖😖 inşallah doğumdan sonra veririz kiloları heryer im çatladı bari ilerde kilo kalmasın 🙄🙄🙄
Nsldml Esila-22 geciyor Allah yardımcınız olsun benimde cok zor geçer kan kusarım resmen 12 13 haftalarda daha hafifler inş 🙏
Derya0707 KevserT kişiden kişiye değişiyor canım kimi 7. Aya kadar kilo almıyor kimi ben gibi 2.ayda 8 kilo alıyor 1 ayda sonra 6 aylık oluyor hala aynı kiloda
Mirayyy77 Ben 21. Haftamda gittiğimde 1 ayda 5 kilo almıştım yıkılmıştım. Yarın kontrolüm var tartilmaya korkuyorum 😥😥😥 doktorum çok kızıyor odadan nasıl kacıcagimı bilmiyorum 😂😂
aylaacetin merveserkan0197 şekerim olduğu için diyet yapıyorum canım diyetisyenin ayarladığı diyete uyuyorum 51le hamile kaldım şuan 61im ama tatlı hamurişi makarna pilav ve beyaz ekmek yemezseniz sadece bebek kilo alıyor zaten
Aarzuu Kizlar siz iki canlisiniz yiyin diyenlere inanmayın bunun snrasida war zaten doktorlarda fazla kilo alinmasini istemiyor çünki doqumu zorlastiriyor. Bna iki canlisin ye ye yaptilar kendimi zorlaya zorlaya yiyordum 5 aylikken 7 kiLo aldım sen daha simdiden bukadar kiLo aldin son ayda dahada siseceksin dediler bnde kendi halime normal beslenmeme döndüm we 9. Aydayim 10 kiLo sadece yani iki canlisin ye ye diyenlere we aman sen hamilesin ye ye diyenlere inanmayın😅😅
Derya0707 Aarzuu tam da merak ettiğim buydu bende 7,-12, haftalar arası 1 ayda 8 kilo aldım sonra diyet e başladım 23. Haftadayım hala o 8 kilo dayım hani son aylar fazla alınıyor diyorlar ya ekmeksiz şekersiz nişasta sız besleniyorum yine de alınır mı kilo
Munisee Ic karnin kucukmus muhabbtne bayiliyorum insana ic rahatlatan bi bahane uretiyor 21+5 haftaligim 6 kg aldim bu yormlari okudukca mutlu oluyrm kusura bakmayn kizlar ama 😊 hepimiz kilo aliyorz napicaz mecburrrr