Eylul0212 Handeyldz01 olsun ya bişey olmaz bebisler sağlıklı olsun yeterki ama ne yiyorsun mesela aşırı tatlı tuzlu mu yiyorsun ondan mı erkenden kilo aldin
Handeyldz01 Eylul0212 ben normalde balık etliydim hep 60 kiloydum hamile kalmadan iki ay önce baktım bebiş olmuyor diyet yaptım 54 kiloya düştüm bebek olunca eski alışkanlığım hamur işine dönüş yaptım ve kepekli ekmeği bıraktım beyaz ekmek tükettim ama ev yapımı yoğurt süt yumurta da tüketiyorum
Eylul0212 Handeyldz01 bende hamuru hemen kes normal ekmek ye yine ama az olmak şartıyla yoksa kilo alırsın bende balık etliyim kendimden biliyorum 😂😂😂😂
Yesimeliz Handeyldz01 ayni durumdayim ben inanmiyorum ole soyleyenlere 18+2 yim 6 kilo aldim karnim da yag deil bildigin tas gibi ve asiri sisim.
Handeyldz01 Eylul0212 alıyorum canım zaten ama veririm sporcuydum alıştığım zayıflamaya ama balık etli olmak rahatsız etmiyor diye yiyorum😂😂
Elif_murat Hulyalp kaç hafalık hamilesiniz. Bende 21+5 şu anda ama neredeyse 10 kilo almışım, çok moralim bozuk. Normalde kilolu değildim boyum uzun öyle balık etli değildim. Ama şimdiden böyle olmak korkutuyor beni 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
merve1777 merveserkan0197 normal bende de oyleydi :) 29 haftalık oldum 4 kg aldım bebek gayet iyi durumda :)
aylaacetin merveserkan0197 şekerim olduğu için diyet yapıyorum canım diyetisyenin ayarladığı diyete uyuyorum 51le hamile kaldım şuan 61im ama tatlı hamurişi makarna pilav ve beyaz ekmek yemezseniz sadece bebek kilo alıyor zaten
meyto_06 Handeyldz01 Benim de aynı cnm. 16. haftadan sonra direkt göbek cıktı ve 7 kilo aldım. Doguma kadar kac olcam acaba 😅☹️