Derya0707 KevserT kişiden kişiye değişiyor canım kimi 7. Aya kadar kilo almıyor kimi ben gibi 2.ayda 8 kilo alıyor 1 ayda sonra 6 aylık oluyor hala aynı kiloda
Derya0707 Aarzuu tam da merak ettiğim buydu bende 7,-12, haftalar arası 1 ayda 8 kilo aldım sonra diyet e başladım 23. Haftadayım hala o 8 kilo dayım hani son aylar fazla alınıyor diyorlar ya ekmeksiz şekersiz nişasta sız besleniyorum yine de alınır mı kilo
Aarzuu Derya0707 walla cnm herşeyi yiyorum ama zaten bnim pek iştahım olmadiqi icin az az sık sık yiyorum suya aşırı derecede düşkünüm qünde 5 litre falan içiyorum we artk yürüyüş yapiyorum onunda etkisi war ama son ayda 10 kilo aldim 20 kilo aldim diyenlere biraz şaşırıyorum bnce kendinize bunu yapmayin bebeqin aldiqi kilo en fazla 4 tür qeri kalan hepsi anneye kaliyor
Senalii Handeyldz01 Aynı haftadayız ben de 5 kg aldım. Gören diyor ki ne yaptın sen böyle? Herkese dert olmuş benim aldığım kilolar. Hatta daha şimdiden böyle isen sonrasını düşünemiyoruz diyorlar ilk gören ne kadar çok kilo almışsın dikkat et deyip duruyorlar. O kadar çok kafama takıyorum ki resmen diyet yapmaya başladım artık
Handeyldz01 Senalii sakın diyet yapma bende aynı durumdayım ama asla riske atmaya değmez sanki kilo almak günah yada onlar hiç almamış😒 valla bizi üzen daha çok günaha giriyor içini ferah tut 😌😌
KevserT Senalii diyet derken zaten hamurişinin bebeğe faydası yok ona faydalı şeyler yiyeceksin kendini ve bebişi aç bırakmayacaksın 😘
Meyra61 Esila-22 merabalar 12.haftama kadar bende öyleydim evet geçici merak etme ama sonrasında yemeği kaçırma iştahım artıyo diye sonra kilolar başını alıp gidebiliyor mesela ben o süreçte 3 kilo verdim henüz almadım diyebilirim 17+5 iz şuanda🙂
Elif_murat Hulyalp kaç hafalık hamilesiniz. Bende 21+5 şu anda ama neredeyse 10 kilo almışım, çok moralim bozuk. Normalde kilolu değildim boyum uzun öyle balık etli değildim. Ama şimdiden böyle olmak korkutuyor beni 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mimozam06 Elif_murat Korkma ben de aynı durumdayım Malesef doktorum da Kızıyor ama ne yapayım abur cubur çikolata vs hiç yemiyorum iki öğün yemek onda da kilo hızla devam ediyor. Başlarda bulantıdan ziyade kazıntı olduğu içim paso yedim kiloyu hızlı aldım artık ardı arkası kesilmedi evin içinde de tüm gün iş yapmama rağmen yani😂 On beş gündür alışveriş için sağda soldayız ayaklarıma kara sular indi bu ay yine almışım 😂😂 66 ile başladım 79-80 oldum diyet yapmakta açıkçası hiç içimden gelmiyor yukarıda arkadaşın dediği gibi bulmuşum hamileliği ne diyeti yaaa😂😂
Hulyalp Elif_murat 35+6 yiz canim ikizlerimle. Benim 160 boyum var 50 ile hamile kaldim suan 77 kilo olmusum karnim cok buyuk oldugu icin geri yanim da goze batmiyo
Rahtes Hasibekru 20 hafta 10 kilo🤦🏻♀️ Şimdiden 10 nasıl oldu anlamadım. hertarafımdan kilo aldığım içi hamile olduğum hala çok belli olmuyor. Boyum 1.76 ve 64 kiloydum hamile kaldığımda. Bence her kadının farklı kilo alma hikayesi vardır. O yüzden birbirimizi üzmeyelim🤣🤣
Serrameri @Handeyldz01 o kilo almayanlar uzaylı galiba 😂 28+6 oldum 7 kilo aldım belki 8 bile olmuşturum ama daha tartılmadım 😂
Handeyldz01 Serrameri sanki şey açlık orucundalar hamile olduğunu duyan diyete giriyor te Allahım ya😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mrv60 Esila-22 ben 18.haftaya kadar hiç kilo almadım kilo ohh ne güzel böyle giderse hiç kilo almam alırsam az alırım diyordum ki sonrasında haftada 1kilo almaya başladım 😅
aylaacetin fatosf_22 tabii benimki kiloma ve boyuma göre ayarlandı günlük almam gereken kaloriye göre yani kilo vermiyorum ama gereksiz almıyorum da bebeğim alıyo sadece. https://i.hizliresim.com/P7oOa6.png Umarım yüklenmiştir resim