Hasibekru Hulyalp maşallah ne güzel rekor kırıyorum diyordum ama senin ikiz ikiye bölmek lazım 13,5 düşer bebiş başına 🙈🤣🤣
Hulyalp Hasibekru 😂 oglumda da 20 kilo almistim bunyem musait ama buna ragmen goren sen hic kilo almamissin diyo. Karnim asiri sivri ileri dogru uzadida uzadiiii. Oturuyoken bacaklarimin ustunde dizime bisey kalmamis.🙈
Premsesannesi61 30+2 5 kilo almışım bebeğin kilosuda iyi dedi doktor ama anlam veremedim göbeğim bile çok az çıktı😊
Handeyldz01 Nasıl 3-5 kilo alıyorlar ya ben daha 18.haftadayım 6 kilo aldım kocaman göbeğim çıktı hiç yoktu 😒
Eylul0212 Handeyldz01 o haftalarda ben hiç kilo almamistim dikkat et bence şu an 30. Haftada 10 kilo aldım . 20. Haftadan sonra başlıyor kilolar
Yesimeliz Handeyldz01 ayni durumdayim ben inanmiyorum ole soyleyenlere 18+2 yim 6 kilo aldim karnim da yag deil bildigin tas gibi ve asiri sisim.
meyto_06 Handeyldz01 Benim de aynı cnm. 16. haftadan sonra direkt göbek cıktı ve 7 kilo aldım. Doguma kadar kac olcam acaba 😅☹️
Aysegul45 Hasibekru kilolara takılmayalım kızlar illa alınıyor hamileliğinizin tadını çıkarın kasmayın kendinizi 😇
Esila-22 Merhaba, ben 7 haftalık hamileyim canım hiç bişey istemiyor şuana kadar. Hiç bişey almıyor midem. Acaba bu durum geçici mi?
Nsldml Esila-22 geciyor Allah yardımcınız olsun benimde cok zor geçer kan kusarım resmen 12 13 haftalarda daha hafifler inş 🙏
Meyra61 Esila-22 merabalar 12.haftama kadar bende öyleydim evet geçici merak etme ama sonrasında yemeği kaçırma iştahım artıyo diye sonra kilolar başını alıp gidebiliyor mesela ben o süreçte 3 kilo verdim henüz almadım diyebilirim 17+5 iz şuanda🙂
Handeyldz01 Eylul0212 20 ye 2 hafta kaldı zaten artık bi 10 kilo alsam sadece şükür eder 72 gibi doğururum 😒
Eylul0212 Handeyldz01 ama sen zayifmissin zaten üzülme 😂 ben 70 le hamile kaldım şu an 80 kiloyum . Boyum 170 cm ondan kurtarıyorum 😂😂😂
Elif_nuryildirir01 Eylul0212 canm bende 78 kilo ile hamile kaldım şimdi 82 kilo olmusum ve daha 10 haftalık aynı boydayız hatta boydan dolayı kurtarıyor 🙈🙈🙈🙈