Dilek Naznaz evet canım bize süpriz oldu. Kız için yanıp tutuşan babamıza daha büyük bir süpriz oldu. Aminn canım Allah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin
SmeyyeKaraman NesrinDefne masallah ne guzel tadlarina bak ama abartma daha cok kilo alirsin 😆Bir suru kilo aliyoz cika cika 2 yda 3 kilo cocuk cikiyo😂
Minikprensinannesi Merhaba 😊 18+5 haftalığız tahmini dogum tarihi mart 19.. Degsmezse 😊 Benim bebegim erkek 😊
irem5803 Minikprensinannesi 40 haftalık olarakmı hesapladın canım bende tam 19+0 dayım hesaplayınca 27 mart çıkıyor 😊
sumeyrakif Bugün 16 haftalık olduk kuzumun cinsiyeti henüz netleşmedi inşallah ilk randevuda netleşir merakla bekliyoruz😍
Naznaz Dilek ayyy cok zor olmuştur kabullenmek ben kıyafetler almaya basladım bile 🙂 almış mıydın bir şeyler
Kaju Dilek hayirlisi olsun isallah🙏🏻 dr bacak arasini gorupmu kiz demisti? Yada goremedigi icin kiz olabilirmi demisti ilk seferinde?
HazelBaskal pamuksekerinannesi 15 haftadayim ben tam %100 erkek yanilma payim sifir dedi cok iddiali konustu doktor 😁