AysunAl Benimde 17 haftalık çok şükür 11.haftamda erkeğe benziyor demişti 3 gün önce kızımın olacağını öğrendik çok şükür ❤❤🙏 Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Svcnn AysunAl ayni drumu yasamisz 11 hafta civari erkege benzyr demsti snra 17.haftada kiz oldgunu ogrendik🤗
Busraelif Ben 20 haftalık hamileyim mart 8 doğumum olcakmış inşallah bu arada ben 3 kilo aldım kızlar sizce nasıl bi bilgi veren bana 🙁
NesrinDefne SmeyyeKaraman Ben de yeni girdim 17. Haftama 3 Nisanda doğum dedi doktor 💫 Haftalarımız birbirine yakınken hemen sorayım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ☺
SmeyyeKaraman NesrinDefne biraz zor geciyor bende hic istahim yok canim bisey yemek istemiyor su falanda icemiyorum 😔Su icemeyincede idrar yollari intihap oluyor cok aci cekiyorum bi an once canim biseyler istese as ersem diyorum 😂Sende durumlar nasil as eriyormusun
NesrinDefne SmeyyeKaraman Ermez miyim hem de nasıll 😍 Hamile kalmadan önce ağzıma sürmediğim şeyleri rüyalarımda görüyorum Allahım yok böyle bir şey 😂 Tabii bu kadar yemenin dezavantajı olarak da 9 kilo aldım 😞 Görenler doğum ne zaman diye soruyorlar moralim çok bozuluyor çook 😂😂
EsraCKaya 15+2 günlük olduk 12 haftalıkken erkek 13 haftalıkken kız gibi dendi 16.haftamda gideceğim netleşicek cok heyecanlıyım nisan 17dogum görünüyor😊
Naznaz NesrinDefne üzülme canım hamilelikten sonra hepsini verirsin ama doktorunada bir danış bebeğe zarar vermesin bu durum 🤔
SmeyyeKaraman NesrinDefne masallah ne guzel tadlarina bak ama abartma daha cok kilo alirsin 😆Bir suru kilo aliyoz cika cika 2 yda 3 kilo cocuk cikiyo😂
CansuHakanDabakan Elifveoglu Bebeğin pozisyonuna bağlı cnm bizim 15de net göstermedi bebişimiz🙈 %70-80kız dedi. Şanslıysanız öğrenirsiniz☺