Naznaz Dilek ayyy cok zor olmuştur kabullenmek ben kıyafetler almaya basladım bile 🙂 almış mıydın bir şeyler
Dilek Naznaz hemde nasıl ☺ Hiç bişi almamıştım. Yani elimi bişeye atıyodum almak için bişi oluyodu almıyorum. Şimdi almaya başladım 😇
Melikeseko Merhaba kızlar 17.haftamdayim. benimde oğluşum olacak allah nasip ederse. Mart sonu nisan başı gibi doğum olacak. Ben cok guzel zamanlar doğum için. .😊
Naznaz Melikeseko evet şanslıyız o konuda çok bunalmadan hamilelik gecirip aşırı soguklar bittiğinde de bebişlerimizi kucagımıza alıcaz inşallah
Semanurmurat Hande 19 haftalıkken hissettim seyirme şeklinde ilk zamanlar bağırsak la ilgili saniyo insan cok ama cok güzel bir duygu simdi ise kıpır kıpır meleğim😊
irem5803 Minikprensinannesi 40 haftalık olarakmı hesapladın canım bende tam 19+0 dayım hesaplayınca 27 mart çıkıyor 😊
Minikprensinannesi irem5803 ultrasonda gozuken tahmini dogum 19 mart suan 😊 27ydi bnmde one geldi. Buarada 27 martta benim dogum gunum 😆
Hande Naznaz aynen cnm bende pıt pıt atma hissediyorum 18+5 günlük hamileyim kayma veya herhangi bişey hissetmiyorum ilk gebeliğim bu arada rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş 🙏
EsraM Merhaba kızlar bende 16+3 hamileyim ilk gebeliğim Doğum nisan başları dedi doktorumuz inş çok heyecanlıyım daha cinsiyetini öğrenemedik bu hafta randevumuz var bakalım ne çıkacak ☺
TubaMustafaDurmaz Şuan 14+4 deyim heyecan ile ilerlemesini bekliyorum doktor erkek dedi ama bakalım bir kaç hafta sonra daha net görünür 🤗🤗
cevriyetoy TubaMustafaDurmaz erkek demişse değişmez genelde canım bana da 14+2de kız dedi. Erkeklerde organ daha erken oluştuğu için genelde değişim olmuyormuş.ama kızlarda biraz daha bekletebiliyorlar söylemek için 😊
Kaju Dilek hayirlisi olsun isallah🙏🏻 dr bacak arasini gorupmu kiz demisti? Yada goremedigi icin kiz olabilirmi demisti ilk seferinde?
Snmscl Mart Nisan anneleri olarak yalnız olmamak güzel benim oğlum olucak şuan için doktor öyle dedi rabbim hepimize yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏🙏
cevriyetoy Snmscl inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde kavusuruz bebislerimize. Benimde doktorumuzun dediği doğum tarihi 9 mart prensesimiz geliyor 😊
Semanurmurat 22+3 haftalık hamileyim bugun doktora gittim 23 24 haftalik cikiyo ölçümler dedi böyle bisey başına gelen varmi..12 haftalıkken kıza benziyo demişti doktor 17 haftalıkken kız olduğunu söyledi 😊