Minikprensinannesi Pnrms bebegin gelisimine gore tarih degisir kimi bebekler hizla gelisiyor haftaya gore daha ilerde oldugu icin tahmini dogumda degisiyor. Suan bnm bebek 6gun onde odgu icin dogum tarihide degisiyor. Hadi hayrlisi bakalm 😊 ne zaman olursa olsn saglkla gelsinler
SerapUGR Doktor tahmini 23 nisan dedi ama belli olmaz tabi değişebilir biz daha 15+4teyiz 12+5te erkek gibi dedi böyle olup sonradan kız denilen oldumu cinsiyet aslında farketmiyo benim için ilk bebeğim çünkü ama her gördüğümü almak istiyorum 😍 Sağlıkla kucagımıza alalımda inşallah
Banu SerapUGR benim ben 13+1 de erkek gibi dedi 14+5 de başka doktor kız gibi dedi şimd bende 15+4 deyim bakalım ne olacak
SerapUGR Banu keşke tam belli olmadan demeseler insan alıştırıyor kendini Yarın belki giderim merak ediyorum 🙈
Presinannesi Naznaz selam canim. Bense decavit kullanıyorum bir ay sonra demir ilacına baslicaz ama mide bulnatilarjn geçti mi diye sordu Dr yok geçmedi kusmam devam ediyor demiştim.o zaman bir ay sonra başlayalım dedi. Sizce demir hapı bulantı kusma yapar mı? 16+2 haftalik hamileyim
Naznaz Presinannesi evet yapıyor canım bana ferro zinc diye bir ilaç vermişti yatarken içiyordum ki kalkıp çıkarmayayım diye sonra değiştirdim gyno ferro sanola başladım bu en iyisiymiş baya rahatlattı.. ama başlamalısın bence artık baya büyümüş bebiş seni kansız bırakır
Presinannesi Elifveoglu canım bende decavit kullanıyorum 1 ay sonra demir ilacına başlıcaz. Ve 16+2 haftalik hamileyim
Zuzu SerapUGR yok canım herkese onu vermiyorlar,genelde devlet hastanesi veriyor o ilacı,banada sağlık ocağında vermişlerdi ama ben imom diye bir takviye alıyorum dr tavsiyesiyle ❣ Yani demir hapı ve omega 3 iki ilaç kullanıyorum
Emine38 SerapUGR canım folik asitten sonra testlere görekan ilacı veriyor bana kan ilacına gerek yok direk vitamine geçelim dedi
SerapUGR Zuzu. Anladım bana vermedide doktorum herkeste duyunca görümcemde kullandı çünkü neyse zaten ilaç kullanmak zor geliyor kan hapımda son 10tane kaldı inşallah daha vermez 😀
Uzunkirpik Zuzu blovec aslında 170 derecede 10 dk pişti . Normalde bir yumurta 10 dk da pişer yinede bir şey olacağını düşünmüyorum da görüş almak istedim 😄
SerapUGR Zuzu. Çok şükür bulantı yapmadıda ilaç kullanmayı sevmiyorum 😭 Neyse bebişlerimiz için değer 😍
Pnrms Tutku ama kan hapı olmadan nasıl olacak ? Sonuçta demiri sadece besinlerden alamazsın. Hamileliğin en meyilli olduğu anemi iken
Naznaz Tutku canım sakın öyle bir şey yapmasın tamam multi vitamin vermesin besinlerden al ama kan hapı gerekiyor banada aynısını söyledi test yaptırdık kan sayımım harika çıkardı hep düşmüş kullanmadıgım için direk başlattı başka doktor ve aynen şunu dedi biz kan hapını kanın yükselsin diye değil mevcut kan değerlerin korunsun diye veriyoruz kullan kesinlikle
Tutku Pnrms demir ilacinin 20.haftadan sonra başlandığını biliyorum 😊 oyüzden bi nebzede olsa içim rahat.
Emine38 Pnrms doktorum bana kan ilacına gerek yok dedi testlere baktı şimdi vitamin kullanıyorum herkese vermiyorlar ki kan ilacı
EsraM cevriyetoy inşAllah bugün randevum var hem çok heyecanlıyım hem endişeli bebeğim iyi mi diye Rabbim herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin