Seda05 Dileks1201 beeen 🖐🏻 5. Haftamdan beri kullanıyorum yarın 26 hafta olucaz. Hem sabah hem akşam 200 mg kullanıyorum.
ponciklerin_annesi Dileks1201 bende ayni durumu yasiyorum mal gibiyim resmen bide agri cekiyorum halim harap 😓😓😓😓
Dileks1201 Yasmncm ya açıkçası oturuyoruz bu hafta şubatta bi kimyasal yaşamıştım o zaman çok üzülmüştüm her şerde bi hayır var dedikleri bu olsa gerek yoksa nasıl dinlenecektim bilmiyorum 2-3 haftadır hep dinleniyorum yatıyorum
AyazEfeninannesi Dileks1201 evet hemde cok fena sersemletiyor ben onu fitil olarak kullandım doktorum fitil olarak kullanırsam daha etkili olduğunu söyledi👍
Fatmisko Dileks1201 bir ay olucak kullandığım belli bi süre sonra etkilemiyo ama herkezde aynımı olur bilmem
masalsii Kızlar bana progestanı bugn verdi doktr sabah kahverengi kanama gördüm o yüzden tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor 3 keredir ? Korkuyorum ama sizlere sorayım dedim ilaç geçirecekmi bu kanamayı acaba
Rosemoon886 masalsii canım bende geçti.. bazen kendimi is yerinde zorlayınca yine oluyor peceteye kahverengi akinti geliyor. Ben 9. Haftadayım 1 aydır kullanıyorum. Icini ferah tut, yinede çok gelirse doktoruna danış canım
gizemmm Dileks1201 ben 26. Haftadayım yeni başladım. Vajinal fitil olarak kullanıyorum sadece uyku yapıyor bende. Hap olarak içince yan etkisi daha çokmuş
masalsii Dileks1201 5+6 olduk bugün keseyi gördük hatta iki kere büyümüşte henüz bebegi göremedik normal usg ile baktırdım
masalsii Rosemoon886 tamam ya böyle peçeteye geldi birkaç kez sıvı şekilde çok korktum ilk kez yaşayınca ama biraz burada okudum biçok insanda oluyormuş sanırım içim biraz olsun rahatladı
masalsii Rosemoon886 mesela kanamam durumca ilacı bıraksam olur mu gerçi 1 kutu verdi haftaya kontrole gidene kadar biter ama bebegi zararı dokunmaz heralde bu hapş cevremdekiler içme falan diyip duruyorlar
Dileks1201 masalsii benim de geçen de olmuştu rahime yerleşirken kese kılcal damarların koptuğu oluyormuş ondan dolayı olurmuş genelde
Nagihantilbac Dileks1201 bende gece yatmadan önce kullanıyorum yarım saat 45 dk sonra etkisini gösteriyor.
Nur1991 Dileks1201 Bana kanamam dan dolayı vermişti doktor kanamam durana kadar ağızdan aldım ilk zamanlar uçuyordum😁 Sonra alıştı vücut uzun zamandır da fitil olarak kullanıyorum yani normal mide bulantısı baş dönmesi birde ödem yapıyor biraz bol su iç