Yasmncm Dileks1201 evet canım kullandıktan 45 dk sonra yogun bas donmesi yapıyor tek basıma yuruyemeyecek kadr o yuzden gece kullanıyorum ben
masalsii Dileks1201 ben ilk kez bugün kullandım bir tane daha ama cok uyku hali yaptı ve 3 tane içmem gerekiyor günde 🤷🏼♀️
Kalbiminsesi Dileks1201 ben gundr 3 kez fitil.seklimde.kullanıyorum bisey yapmio bende agizdan alındığında o etkiler oluyo
Neslihancoskun Dileks1201 Canım fitil olarak kullanmaya çalış ben 2 hafta normal içtim hem midemi çok kötü yaptı hemde kafamı kaldıramaz hale gelmiştim sonra doktoruma sordum fitil olarak kullan dedi bende hiç kullanamazdım ama iki defadan sonra alıştım bence dene hem daha iyi etki ediyor rahim duvarını güçlendiriyor yapamazsam ben yapamazdım inan 😊
Dileks1201 Yasmncm bana günde 2kez dedi doktor 2defa maruz kalıyorum gece uyumadan alıyorum o etkilemio ama gündüz aldığım Allahım🥴
Yasmncm Dileks1201 canım ben bi hafta da iğne vuruldum sonra hapa donduk alıp uyumaya calıs gunduz tabi eger calısmıyosan
Dileks1201 masalsii ben birini öğlen okuldan geldikten sonra alıyorum saat1gibi diğeri de uyumadan en azından günde bi kez o sersemlik oluo ama ilk gün aldığım çok etkilemişti beni ya
Dileks1201 Kalbiminsesi fitil olarak da bilmiyorum ya alamam gibime gelio 😬 sanki bişi olurmuş gibi 1hafta olacak böyle kullanıyorum
Kalbiminsesi Dileks1201 ben hamilelgin basindan beri oyle.kullaniom 29 haftaligim hic bise olmuyo😀bas donmesinden iydiir
Rabia4242 Bende ağızdan alıyorum doktorda yan etkisi çok olur dedi ama şükür hiç bişey hissetmiyorum beni etkilemedi
Dileks1201 Neslihancoskun ay olmadı bugün öyle deneyim ya öğlen alıyorum öğleden sonra full yatıyorum kalkmak istesem de yok kalkamıyorum
Dileks1201 Yasmncm Allahtan şuan seminer dönemindeyim öğlen gelince alıp uyuom gecede aynı uyumadan önce ama baş dönmesinde göz kararır eder bu öyle de değil ki direk sarhoşum gibi😅😬
1gzm1 Dileks1201 şu anda kullanmaya devam ediyorum canım başlarda sersem gibi oluyordum ama vücudum iyice alıştı şimdi hiçbir yan etkisini görmüyorum bitmek üzere çok sukur
firdevsates4216 Bende fitil olarak kullanıyorum fitil olarak aldıktan sonra 1 saat kalkma dedi doktorum ama acil bi yere gideceksem ağızdan alıyorum bi de ben düşük yapmıştım bundan önce doktor acaba o yüzden mi verdi tam olarak görevi ne progestanın
Rosemoon886 firdevsates4216 progestan sigir jeli içeriyormus, bu yüzden kesenin rahme tutunmasını sağlıyormuş
Dileks1201 firdevsates4216 düşüğü önlemek bebeğin kolay tutunmasını sağlamak ben de bi kimyasal geçirdim şubat ayında işte bunda da doktor öğrendik doktor hemen verdi ama öncesinde benim adetimden bi kaç gün önce hafif lekelenme oldu çok az gerçi ona rahime yerleşme falan diyorlar ama doktor da heralde olası bi durumu önlemek amaçlı verdi
Rosemoon886 Ben vajinal kullanıyorum devlet ve özel doktorlarım aynı tavsiyede bulunduklari için.. gunde iki defa fitil olarak yani o yüzden bende sersemlik ya da baş dönmesi yapmıyor