Essraa Kurtum yani 40-50 senedir hazır bez kullanıyo maşallah nüfus hiç azalmadı nası kısırlık yapıyormuş 🤣 İkincisi arkadaş doğru diyor siz hikyenik pedlerinizide yıkıyıp kullanıyorsa kz çocuk içinde aynı şeyi yapabilirsiniz ama kaynamış suda ölmeyen ve beklemiş dışkı üzerinde birçok bakteri ürüyor temiZlemak ayrı bişeydir staril olması apayrı. leke tutmuyosa pamuk olduğuna da asla inanmam kesin naylon katkılıdır pamuğa normal hayatta da düşünün bişey damlasa ne kdr zor çıkar. benim arkadaşım komili bebek bezini kullanıyor banada önerdi hem yerli hem daha iyi dedi yerli ürünlere ön yargılı olmamalıyız bence
Kurtum Essraa 40-50 sene de nerden çıktı sana annen hazır bez kullanmışsa bilemem ama benim annemin zamanında yokmuş canım hazır bez falan ve elde yıkamış hepsini. Ancak kardeşlerim hazır kullanabildi. Ve senin çocuğun kolay olduysa anlaman çok zor ama çevrede on senedir yirmi senedir evli olup çocuğu olmayan bir sürü insan var. Kısırlık nüfus azalması değildir nufüsün artmamasıdır. Artık günümüz teknolojisi çok gelişmiş olabilir ama buna rağmen çok uzun seneler çocuğu olmayanlar var. Senin çocuğunun bi sene çocuğu olmadığını görsen için parçalanır. Bu şekilde dalga geçer bi tavır kullanmanız hiç hoş değil. Tercih etmiyorsanız bunu daha güzel bi dil ile söyleyebilirsiniz. Alay edilecek bi konu yok ortada.
Essraa Kurtum hı bide ne kdr kaliteli bez bağlarsan bağla 4 saatten fazla kalırsa pişik yapar bunun bez kalitesiyle alakası yok ama malesef anneler bi sabah bi tane takıyo bide gece çok yanlış
SevdaLinkaaa Essraa Katılıyorum,ben her şeyimden kısar bez alırım ,3-4 bezle günü bitirmek nedir ... Kaldı ki en fazla 2-2.5 sene kullanacak ,kendimden fedakarlık etmeyeceksem doğurmayacaktım bu çocuğu . 🤷🏻♀️
Estur Kurtum iyi cesaret valla yapan varsa da helal olsun 👏🏻 ben pek hijyenik bulmadım belki de tembellikten bilmiyorum ama alt değiştirme zulüm olur herhalde ve misafirlikte büyük sıkıntı olur. Allah kolaylık versin 🙈😅
Essraa Kurtum cnm kısırlık arıyosan beze değil yediğin şeylere bak!! Her yerden gdo ve hormon fışkırıyo.. sen ülkede doğan bebeklerin kaçının doğumda cinsiyeti tespit edilemiyo biliyomusun sırf hormonlu gidadan bence bir araştır da şehir efsaneleriyle konuşma. insanların çocuk yapamamasıyla değil bu olayı bu kdr basite almanla dalga geçiyorm Hıı elde yıkanan bezle koskoca ülkenin kısırlık sorununu çözmenide tebrik ettim demek bu kdr basitmiş 👏🏻 😂🤣🤣🤣 Kimsenin ne kdr zamanda da çocuk sahibi olduğunu bilemezsin..
Babyone Kurtum benım anlamadıgım durum su ki ; sız baslıgı hıc kullanmamıs oldugunuz urun uzerınden acıyosunuz ve soyledıgınız herşey afaki olarak havada kalıyor. Bır cok kadın da sıze olabılecek bır cok olumsuz durumdan bahsedıyor fakat sız urunun reklamını yapar gıbı ısrarla olumlu taraflarına dıkkat cekıyorsunuz. Madem bu kadar guzel bu urun ve sız hıjyenınden emınsınız ve kullan at bezlerden de daha saglıklı buluyorsunuz o zaman kullanın. Burada baslık acıpta ınsanların her dedıgını reddederek hıc kullanmamıs oldugunuz urunu savunarak manalı bısey yapmıs olmazsınız. Onun dıısnda ben yazdıklarınız kadarıyla ınanılmaz çağ dışı buldum ürünü. Hıc bır ozellıgı olmayan pamuklu bezden bahsedıyosunuz bebek bezı olması ıcın spesıfık hıc bı ozellık yok ortada tamamen soyledıgınız annelerımız zamanı teknolojı yoklugunda uygulanan metodlar 👎
Burcuk Kurtum kardeşimi beZlerdi annem ama yıkamasını hatırlamıyorum . Benim de ilk gebeliğim daha önce evde Bebek de olmadı görmedim yani çoğu şeyi .. artık yaşayıp göreceğim.. bakalım kullanırsan yorumlarını alırız umarım senin için yararlı olur. Ki bana temizleme pamuğu aldırdılar o bile değişik geldi 🙂)
Blossom purplemoon Facebook'ta yıkanabilir bezlerle ilgili bir grup var. Orada deneyimleyen annelerden her şeyi öğrenebilirsiniz. Buradaki yorumlarda bilmedikleri için çok ön yargılı yaklaşmışlar.
purplemoon Blossom evet farkindayim onyargili olunmasi normal cunku bu bezler daha yeni yeni kafalarda olusmaya basladi 2018 yilinda yoktu bu zamanki kadar o yuzden elestirilerin hedefi olmus konuyu acan hanimefendi 😊 ben bi ihtimal belki baska bi isimlede olsa gelirse yorum yazar mi diye soru sordum. Ana sayfaya dusuyo taa 2018 yilindaki post diye dusunen arkadaslar da bakmak zorunda degil cevap yazmak zorunda degilki 😊
Zumra_42 Kurtum Kullanmadım Lakin Hijyen Sorunu Olabileceğini Düşünüyorum . Dış Muşamba Ve İç Pamuklu Kısım Ayrılmıyorsa Yüksek Derecede Yıkanmaz Muşamba Erir Herhalde .. Yada Erimeyen Nano Teknoloji Kullanmışlardır Ki Nano Zaten Sıkıntılı .. Bende Bugün Gidip Pamuklu Bez Aldım Eski Üçgen Bez Sistemine Geçiyorum İnşallah ..
Blossom Zumra_42 bu kısmı üreticiler açıklıyorlar zaten. Öko-tex standardında üretiliyor ürünler. Bu patenti almak öyle kolay bir şey değil. Biraz araştırma yapınca ne demek istediğimi anlarsınız. Henüz hamile bile değilim ama uzun süredir araştırıyorum ben de.
Blossom Balimkiz yalnız yıkanabilir bezlerin çıkış noktası yurtdışı 😊 Birkaç sene önce yıkanabilir bez kullananlar yurtdışından temin ediyordu. Türkiye'de yeni yeni üretilmeye başlandı.
Zumra_42 Blossom Fiyatlarını Görünce Araştırma Gereği Duymadım Açıkçası , 1 Değil 10 Tane Alsak Belki Anca Yeterli Olur . Makinalar Artık Büyük 3-5 Parçayla Dolmuyor . Bebeğin Altını Günde En Az 6 Kez Değiştiriyorken Beni Bir Kaç Gün İdare Edecek Bez Olmalı Ve Bunu Karşılayacak Bütçem Yok .. En Güzeli En Uygunu En Araştırmaya Gerek Olmayanı Eski Usul Üçgen Muşambalı Pamuklu Bez Kullanmak Diye Düşünüyorum .. 😊
bskulku Yahu post açılmış 2018 senesinde açan kişi forma en son mart 2018 de girmiş neden tekrar yorum yazıp anasayfaya düşürüyorsunuz ki çok merak ettiyseniz kullan yıka bezleri için yeni bir post açın. @HappyMom bunlara bir çözüm bulmak lazım sürekli anasayfada eski postlara denk geliyoruz 😫😫
Bebiskomm Kurtum bence hıc guzel bisey degil kakalarını temizlicez once icinden de sonra yıkıcaz da hic guzel degl bence.onlamı ugrascaz bebekler bellerine kdr kala yapıyo bazen bebegimi temizlicez bezinin icinden kakaları cisleri mi.zor bence.kullan at bezler kullanıcam
TwinsmomDA Bebiskomm Kadın zaten sen kullanirmisin dememiş kullanan var mi diye soruyor millet hemen bi azarı basmış. Ayrıca durumum yok diyor biraz cesaretlendirilmek istemiş umarım bebegini güzelce büyütmüştür
Dilan3eymenn Albevna_ kesinlikleeeeee her cümlene her kelimene katılıyorum içimden geçeni yazmışsiniz tebrik ediyorum 😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘❤👏👏👏👏
Bebiskomm TwinsmomDA sen kullanır mısın dememis evet ben fikrimi soledim cnku bez kullanılabılcek bisi yencek bisi degil oyuzfen kullanıp kullanmıcagımı belirttim.durumum yok dedigini gormedim hanımefendinin ama oyleyse eger umarm bez istedgi gibidir ve evet bebegini cok guzell buyutur insallahhh
Drryy Kurtum Allah aşkına o kadar zorluğun içinde bide bezmi yıkayacaksınız insan yemek yemeye fırsat bulamıyor yeri geliyor akşam 4 e 5 e kadar bişey yemeyi unuttuğum zamanları hatırlıyorum ilk kızımda bide oturup bezmi yıkıycaz 😂😂