Albevna_ türk malı bezler hakkında olumlu şeyler duymuyorum. Sızdırıyo, pişik yapıyo, öok kalitesiz deniliyor. Biz tabiki hela kağıdı ped kullanıyoruz ama ben pedlere de güvenmediğim için direk olarak kullanmam üzerine mutlaka bi peçete bi pamuk vs koyarım direk temastan kaçınırım çünkü sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca masraf olarak düşünürsek aylık aldığımız pedle hela kağıdıyla çocuk bezi fiyatı tabiki kıyas bile olmaz bunu kabul edersiniz sanırım. Ayda bi paket ped kullanıyorum ben bimden 2,5 lira. Ne demek ki bu para hiç bişey. Yine hela kağıdı da çok az kullanılıyo evde iki kişiyiz çünkü. Ama bebek bezi su gibi gidiyo ve hazır alırsam kendime aldığım gibi kalitesiz bez almam ben bebeğime kıyamam çünkü. Almışken iyisi olsun derim bu da beni parasal anlamda bitirir gibime geliyo. Ekonomik durumum iyi olsa belki daha farklı düşünürdüm bilmiyorum. O zaman en kaliteli hazır bezi alıp içine sıkıltırılmış pamuk yerleştirip kullanabilirdim. Benim şartlarımda bunu da gerçekleştiremem. Çocuğumla elbette ilgilenirim her hafta onlarca çamaşır yıkayıp ütülüyorum. Bebeğim olunca da yapıcam bunu mecbur. Bu bana zaman kaybettirmez seve seve yaparım. Yıkar, kurutur, ütülerim. Yeter ki pişik vs başka sorunlar olmasın.